Sparkling Hills Resort 2 Rectangle.jpg

Sparkling Hill Resort

Az Okanagan-tóra néző gránitsziklába vájt Sparkling Hill Resort (Brit Columbia, Kanada) a világ egyik leglátványosabb wellnessközpontja.

Az üdülő – amelynek tulajdonosa a híres osztrák ékkőcsaládból származó Gernot Langes-Swarovski – valódi dizájnremek. Az épületelemeket 10 millió dollár értékű Swarovski kristály díszíti. A több mint 3715 négyzetméter összterületű pihenőszobákban és a 152 luxuskivitelű vendégszobában (köztük a több mint 111 négyzetméteres tetőtéri lakosztályokban) pazar kilátás fogadja az odalátogatókat. A szépséges Sparkling Hill azonban nemcsak a szemet kényezteti.
 
Az észak-amerikai trendeknek megfelelő teljes testkezelés mellett az üdülő a vendégek teljes testi-lelki felfrissülésére is törekszik. Ez a holisztikus szemlélet egy újabb szintet jelent a fürdőben végzett kezelések és a hangulatos lakószobák után.
 
Vendégeink több mint 100-féle kezelés közül választhatnak, amelyeket személyre szólóan állítunk össze számukra. A kezelések időtartama gyakran legalább egy hét. A látogatókkal először is bizalmas és meghitt hangulat megteremtésére törekszünk, hiszen „a nálunk töltött egy hét során gyökeresen átalakul a vendégek és az alkalmazottaink közötti kapcsolat. A vendégek a családtagjainkká válnak. Megismerik a személyzetet, és beavatnak minket abba, hogy mi hozta őket Sparkling Hillbe, milyen a családjuk, és mik a terveik a jövőre nézve” – mondja Jana Gohl, a Sparkling Hill Resort üzemeltetési vezetője.
 
Egy luxushotellel kapcsolatban mindig rendkívül magasak az elvárások – éppen ezért kiemelten fontos a szolgáltatások minősége. Az élmény maga azonban számtalan apró részletből tevődik össze: ilyen a tisztaság, a felszolgált ételek látványa és íze, a tisztasági eszközök minősége (például a törülközők anyaga és szövése vagy a toalettpapír tapintása), valamint a hotel általános állapota és teljesítménye. A Sparkling Hill Resortban éppen ezért számtalan Tork márkájú terméket használnak, amelyek közül Jana Gohl üzemeltetési vezető elsősorban a Tork Xpress® Extra Soft multifold kéztörlőt emeli ki.
 
A luxus minden ízében minőségi élmény, a Sparkling Hill pedig nem köt kompromisszumot e téren – arra törekszik, hogy minden vendég megkapja azt, amitől valóban otthon érezheti magát. Éppen ez a törekvés – hogy minden látogató érezze az odafigyelést – az, amiért a kérést még a kimondása, illetve azelőtt teljesíteni akarják, hogy a vendég egyáltalán rájönne, mire is lenne szüksége. Mindent megtesznek azért, hogy a vendégeket családtagokként kezeljék.

A nálunk töltött egy hét során gyökeresen átalakul a vendégek és az alkalmazottaink közötti kapcsolat. A vendégek a családtagjainkká válnak. A vendégek megismerik a személyzetet, és beavatnak minket abba, hogy mi hozta őket Sparkling Hillbe, milyen a családjuk, és mik a terveik a jövőre nézve.

Jana Gohl

A Sparkling Hill Resort üzemeltetési vezetője