Sjomagasinet_HRC_Original_5200x3500.jpg

Sjømagasinet étterem- terítéken a a design és a tenger gyümölcsei

A Sjømagasinet étterem Oslo egyik kulináris központja, nem csupán kiváló ételeik hanem a pazar design miatt. Ezért választotta a Sjømagasinet étterem a Tork design díjas Image Design adagoló rendszerét.


 
A híres Sjømagasinet étterem halakra és a tenger gyümölcseire specializádott, emellett főzőtanfolyamokat is kínál. A Tjuvholmenben található étterem lenyűgöző, tóparti lokációja mellett a fények játékával és a víz csillogásával erősíti a tengerparti élményt. A Radius Design építésze Thomas Ness tervezte az éttermet, a design középpontjába pedig a vendégeket helyezte. A tenger és a part ragyogása adta az ihletet, hogy a mosdókba a fényesen csillogó Image Design adagolók kerüljenek,.
 
Az Image Design modern és letisztult megjelenése jól illik az étteremhez, mind a konyhai területre, mind a mosdókba. Egységes megjelenést kölcsönöz a tereknek, ami számunkra különösen fontos. Thomas Ness tervei alapján a design ezt tükrözi: a Sjømagasinet a tenger gyümölcseinek otthona - mondta Frode Laupsa az étterem munkatársa.

A Sjømagasinet étteremről:
- Étterem és látogatóközpont, mely 2010-ben nyitotta meg kapuit
- Thomass Ness, a Radius Design építésze tervezte a belső tereket
- Az étlapon ebédmenü, a la carte ételkínálat szerepel
- A halakat frissen, víztartályaikban tárolják
- Konyhai szeminárokat és főzőtanfolyamokat is kínálnak

Az Image Design letisztult és modern megjelenése az étterem valamennyi részéhez illik, a konyhai területtől kezdve a mosdóhelyiségekig. Egységes designt kölcsönöz a belső tereknek, ami különösen fontos számunkra.

Frode Laupsa

A Sjømagasinet konyhafőnök helyettese