Tork PeakServe®

Biztosítsa a mindennapi jóllétet

A kiváló mosdóhelyi tapasztalat azt jelzi, hogy Ön törődik a munkavállalókkal, és megfelelő képet közvetít magáról a látogatóknak. A Tork PeakServe® segítségével új szintre juthat a mosdóhelyi tapasztalatokat illetően, így biztosítva a dolgozók jóllétét, a kevesebb betegszabadságot és a nyugodt munkavégzést.


Higiéniai problémák az egy légterű irodákban
 
Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy a munkahelyi tisztaság és higiénia jóval több,
mint kényelmi kérdés, hanem a termelékenység nélkülözhetetlen eleme. Mivel egyre több iroda vált az egy légterű kialakításra, az ott dolgozók gyakrabban összefutnak, közösen használják a helyiségeket és a technikai eszközöket, azaz minden eddiginél több higiéniai kockázat fenyegeti őket.
 
Higiéniai stratégia bevezetése és ennek előnyei
 
Ha nincs kellő gyakorlatunk abban, hogy megfelelő higiéniai szintet  biztosítsunk, a többiek úgy érzik majd, hogy munkatársaik nem tesznek eleget a kórokozók terjedése ellen. Megfelelő irodai higiéniai eszközök alkalmazásával az alkalmazottak nem csupán a hatékonyságukat és a közérzetüket javíthatják, hanem egyúttal a megbetegedések és az aggasztó higiéniai jelenségek számát is csökkenthetik. Tanulmányok igazolják, hogy egy megfelelően végrehajtott irodai kézhigiéniai program több mint 20%-kal csökkentheti a betegszabadságok számát, továbbá igazoltan csökkenti a betegségek miatti aggódást, valamint javítja a munkavégzés helye iránti megbecsülést és odafigyelést.
 
Így lehet része a Tork PeakServe® egy jobb higiéniai stratégiának 
 
A kézhigiénia javításában és abban, hogy csökkenjen a fertőző betegségek kialakulása, igen fontos tényező az, hogy több lehetőség legyen a kézhigiénia gyakorlására, és ennek egyik módja, hogy a mosdóhelyiségek mindig megfelelően fel legyenek töltve. Ebben lehet nagy segítség a Tork PeakServe. A szabályokat átíró rendszer új szintet állított fel a nagy forgalmú mosdókban történő törlőadagolásban. Mivel 250%-kal* több kéztörlővel rendelkezik, megelőzendő a kifogyást, és két utántöltés között 600-zal* több látogató kiszolgálására alkalmas, Ön biztos lehet abban, hogy a forgalmas mosdóban nem akad majd el az adagolás.  
 
Innovációnk részletes ismertetője

Új kéztörlőinket tömörítettük, így pontosan feleannyi helyet foglalnak. Adagolásuk folyamatos: A tömörített Tork PeakServe csomagok behelyezéskor egymásba kapcsolódnak, így az adagolás zavartalan marad. 
Az eredmény: még zavartalanabb, folyamatos kéztörlő-adagolás, amely az adagoló keskeny kivitele ellenére plusz 35% kapacitást biztosít a piacon kapható többi termékhez képest.*
 
 
7. Arbogast, J. W., Moore-Schiltz, L., Jarvis, W. R., Harpster-Hagen, A., Hughes, J., & Parker, A. (2016). Impact of a comprehensive workplace hand hygiene program on
employer health care insurance claims and costs, absenteeism, and employee perceptions and practices. (Egy átfogó kézhigiéniai program hatása a munkavállalók minőségbiztosítási kárigényeire és költségeire, a munkahelyi hiányzásokra, valamint az munkavállalók tapasztaltaira és gyakorlataira.) Journal of occupational and environmental medicine, 58(6), e231.