Tork PeakServe®

Garantált higiénia

Az egészségügyi létesítményekben működő nyilvános mosdókban nehéz garantálni a higiénia szintjét, mivel a mosdóhelyi forgalom igen kiszámíthatatlan. A Tork PeakServe® csökkenti az adagolók ellenőrzésének számát, így a takarítószemélyzet a kritikus fontosságú területekre fordíthatja figyelmét. A nyilvános mosdókban folyamatosan rendelkezésre álló papír kéztörlők csökkentik a szennyeződés kockázatát.


Higiéniai nehézségek az egészségügyben
 
Az egészségügyben dolgozó létesítményfelügyelők folyamatos nyomásnak vannak kitéve. És bár a takarítást alvállalkozókon keresztül is lehet végeztetni, akárcsak a többi iparágban, az egészségügyi szektor sajátos igényei miatt a higiéniai termékekre is sajátos követelmények és igények vonatkoznak. Az egészségügyben a higiénia mindig is a szigorú minőségi szabványok megőrzésének egyik ismérve lesz. Ezenkívül mindig kritikus szerepet fog betölteni a betegeket, bentlakókat, látogatókat és dolgozókat fenyegető fertőzésveszélyt illetően.
 
Kézhigiénia a szezonális csúcsidőszakokban
 
Az egészségügyi létesítményekben működő nyilvános mosdók szempontjából komoly nehézséget jelent a nagy forgalom, különösen az olyan csúcsidőszakokban, mint egy-egy fertőző betegség, például az influenza járványszerű kitörése. Mivel ilyenkor többen kérnek segítséget, több baktérium kerül a környezetbe, amely mind a betegekre, mind a dolgozókra egyaránt veszélyes. És bár a kézhigiéniai mindig is fontos szerepet kap az alapvető higiéniai szokások között, az ilyen csúcsidőszakokban a fertőzés-megelőzés elleni egyik legfontosabb intézkedésnek számít. A megfelelő kézhigiénia az antibiotikum-rezisztencia ellen is hatásos.
 
Mérsékelje a fertőzésveszély kockázatát a Tork Peakserve®-vel
 
Egy tiszta egészségügyi létesítmény hozzájárul az egészségi állapot javulásához és a munkakörnyezet vonzóbbá válásához, emellett pedig mindenkire jó benyomást tesz. A nyilvános mosdók megfelelő tisztaságának megőrzése kevés karbantartást igénylő higiéniai rendszerek, például a Tork PeakServe® megléte mellett egyszerűbb. A nagy kapacitású adagolók növelik a higiéniát a látogatók számára, takarítószemélyzet pedig jóval fontosabb feladatokra fordíthatja az adagolók utántöltésével felszabadult időt. 
 
Bemutatkozik a PeakServe 
  1. A csomagokat 50%-kal tömörítettük, így egy adagolóba akár 2100 darab kéztörlő is elfér*
  2. A folyamatos adagolású csomagok betöltés közben egymásba kapcsolódnak
  3. A csomagok tartalmának adagolása megakadás nélkül, darabonként történik
 
*A Tork Universal töltőanyagokkal és az 552000-s cikkszámú hajtogatott kéztörlőket adagoló rendszerrel összehasonlítva.