LordoftheFries Rectangle.jpg

Nyáron gyűjts, hogy télen fűts! A Tork Xpressnap az idő mellett sok mást is megtakarít a Lord of the Fries étteremláncnak.

A Lord of the Fries az egyik legelső vállaltan vegetáriánus és fenntartható szemléletű gyorsétteremlánc. Az üzlet kialakítása megfelel a vállalat friss koncepciójának és modern, fiatalos profiljának, illetve vendégkörének.

Sam Koronczyk vezérigazgató szerint „a fenntarthatóság fontos elem vállalatunk számára. A Lord of the Fries több okból lett vegetáriánus. Emellett, amikor csak lehet, helyi termékekből dolgozunk, amennyiben megfelelő az ízük és a minőségük.”
Egy ilyen pozitív vállalati kultúra mellett nem csoda, hogy a Lord of the Fries a Tork környezettudatos kialakítású Xpressnap adagolós szalvétái mellett döntött. „Korábban hagyományos (adagolós) szalvétát használtunk – az emberek pedig kivettek belőlük egy csomót, majd mindet kihajították a szemétbe. Ez pénzkidobás és felesleges pocsékolás volt. A szalvétákat pedig nem lehetett újrahasznosítani.” Sam szerint „a Tork Xpressnap sokkal inkább környezetbarát megoldás a korábbinál. Jobb minőségű, gazdaságos termék.”
 
A Tork Xpressnap szalvéták 100%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, mostantól pedig helyben (Ausztráliában) az FSC tanúsítványával rendelkező változatai is kaphatók. A szalvétaadagolóból egyszerre csak egy szalvétát lehet kivenni, így kevesebb fogy, és kevesebb hulladékot képez. Sam elismeri, hogy mindez nyerő ötlet volt: „Jóval kevesebb fogy belőle, ráadásul a használata is kellemesebb.” A Lord of the Fries étteremlánc a Tork 100%-ban újrahasznosított, fehérítetlen Xpressnap szalvétáit használja.
 
A Lord of the Fries hét üzletében kétféle Xpressnap adagoló működik: a pultra tehető, illetve az asztali változat. Választékunkban négyféle adagolótípus szerepel. Mindegyik nagy teljesítményű és könnyen tölthető, így kevesebb időt és ráfordítást igényel.
 
Az Xpressnap másik funkciója az AD-a-Glance panel, amely a Lord of the Fries láncot hirdeti az üzlethelyiségen belül. „A jövőben is használni fogjuk őket akcióink és ajánlataink népszerűsítésére. Kiválóan alkalmasak az értékesítésre” – véli Sam. Az új, ingyenes AD-a-Glance webes alkalmazással mostantól mindez még egyszerűbb lesz, hiszen saját panelterveket lehet vele készíteni az interneten.
A Lord of the Fries tervei között újabb éttermek megnyitása szerepel Melbourne-ben és Sydney-ben, majd egész Ausztráliában. Sam hozzáteszi: „A külföldi megjelenés lehetősége is vonz minket. Ezekben az üzletekben is Tork Xpressnap szalvétákat használunk majd.”

A Tork Xpressnap szalvéta sokkal inkább környezetbarát megoldás a korábbinál. Jobb minőségű, gazdaságos termék.

Sam Koronczyk

Ügyvezető igazgató