légimentők_superwide.jpg

1 millió forint értékű adománnyal támogatta a Tork a Magyar Légimentőket

A mindennapos munkához elengedhetetlen higiéniai termékeket adományozott a Tork a Magyar Légimentők Nonprofit Kft. részére.

A mindennapos munkához elengedhetetlen kézhigiéniai termékeket és a mentőhelikopterek karbantartási munkálataihoz szükséges ipari törlőpapírokat és adagolóállványokat adományozott a Tork a Magyar Légimentők Nonprofit Kft. részére. Az 1 millió forint értékű támogatás keretében a Légimentők 80 liter kézfertőtlenítőszert, és közel 30000 méter törlőpapírt kaptak, melyet országszerte hét bázisuk közt osztanak szét.


A Magyar Légimentőket országszerte a súlyos, tömeges balesetek, újraélesztések során riasztják, amikor a gyorsaság mindennél fontosabb – átlagosan 10-15 percen belül a helyszínre érkeznek. A sürgősségi mentés, újraélesztés esetén 1 perc késlekedés 10%-kal csökkenti a túlélési esélyt, ezért a felkészültség és a gyorsaság kritikus. Havonta átlagosan 180 életmentő feladatot látnak el, melynek 70%-a mentés.


„Globális kutatásunk rámutat, hogy ötből négy fertőzés a kezeinkről terjed át, balesetek, sérülések ellátásánál pedig ez az arány még kritikusabb – pedig a megfelelő kézhigiénés gyakorlattal akár a felére is csökkenthetőek a fertőzési ráták. A Tork széles hatásspektrumú fertőtlenítőszereit bátran ajánljuk a Légimentők munkájához, hiszen teljes hatásspektrumú fertőtlenítés mellett gyakran sterilizált kezeiket is hidratálják, védik termékeink. Bízunk benne, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk a Légimentők színvonalas munkájának sikerességéhez és biztonságához.” – mondta Badar-Szabó Virág, a Tork marketing menedzsere.


„A fertőtlenítőszerek tekintetében kiemelném, hogy a szenzoros adagolóknak köszönhetően a legmagasabb higiénia követelményeknek is meg tudunk felelni, hiszen az érintésmentesen jutunk a fertőtlenítőszerhez. A fertőtlenítőszereknek pedig a nagyon magas hatásspektruma biztosítja számunkra a legjobb védelmet” – tette hozzá Bondor Balázs a Magyar Légimentők Nonprofit Kft. mentőorvosa.

A legmagasabb higiénia követelményeknek is meg tudunk felelni

Bondor Balázs

a Magyar Légimentők Nonprofit Kft. mentőorvosa