Riitta Hynninen, a HopLop üzemeltetési főbiztosa

Soha ne érje váratlanul, ha nyomás nehezedik Önre

A koszos és túlzsúfolt mosdók jelentik a legfőbb problémaforrást a nagy forgalmú helyeken. A Tork PeakServe® kéztörlő adagolók a létező legforgalmasabb mosdókban is helytállnak, így megkönnyítik a látogatók dolgát. A látogatók így teljes mértékben az eseményre tudnak koncentrálni, és ezáltal a takarítókra nehezedő nyomás is csökken. Olvassa el, hogy a Tork PeakServe miként segíti elő, hogy a kéztörlők ne fogyjanak ki – akár napi ezer látogató mellett sem – a forgalmas HopLop beltéri játszóházban.


Tork PeakServe kéztörlő adagolók használat közben a forgalmas HopLop beltéri játszóházban

Rendkívül sok, évi 1,6 millió látogató keresi fel a finnországi HopLop kalandparkot, illetve közel napi 200 látogató tartózkodik a 22 parkhelyszín valamelyikén. Csúcsidőben, például hétvégén egyetlen parkhelyszínen akár ezer vendég is lehet.
 
2017 és 2018 között a HopLop összes parkhelyszínét felújították. Ennek során kimondottan a sok látogatót vonzó helyszíneknek szánt Tork PeakServe® kéztörlő adagolókat helyeztek ki az egyes helyszíneken. „Az egész napi játék és jókedv mellett a HopLop vendégei elvárják, hogy a helyszínek tiszták és kényelmesek legyenek. A mosdóknak tisztáknak kell lenniük; ezenfelül pedig mindegyikbe kell pelenkázóasztal, szappan és kéztörlő” – meséli Riitta Hynninen, a HopLop üzemeltetési főbiztosa.
 
Sok időt takarít meg a Tork PeakServe® a takarítóknak a raisiói HopLop parkban
 
A HopLop 2018-ban nyitotta eddigi legnagyobb finnországi parkját. A Raisio városában működő park 4200 négyzetméter alapterületű, és tele van csupa izgalmas és mókás dzsungeltematikájú kalandösvénnyel, csúszdákkal, trambulinokkal, sőt, egy óriási labirintus is helyet kapott benne. A park nyitása óta igen nagy forgalmat bonyolít, különösen hétvégenként, amikor reggeltől zárásig özönlenek a látogatók. „A Tork PeakServe® segítségével nem kell a kéztörlők kifogyása miatt aggódnunk. Ha reggel utántöltjük az adagolókat, egészen biztos, hogy a törlők egész nap nem fogynak ki, még a legforgalmasabb napokon sem – állítja Kaisa Niemi, a raisiói HopLop park vezetője. –
 
Az általunk használt Tork PeakServe® adagolókból nem fogy ki csak úgy a papír, és emellett megjelenésük is impozáns. A takarítóink is tudják, hogy az adagolókat igen egyszerű utántölteni.” A Tork PeakServe® kéztörlő adagoló az olyan HopLop-boy-drying-hands_square.jpgforgalmas mosdókban is helytáll, ahol fontos a látogatók zökkenőmentes kiszolgálása. Az adagoló kapacitása egyszerre több mint 2000 darab törlő, utántöltése pedig a tömörített csomagolásnak köszönhetően gyorsan megy. Mivel az adagoló egyszerre egy törlőt ad ki, a törlők tovább kitartanak, és hulladék sem képződik a földön. A Tork PeakServe® garantálja, hogy a takarítószemélyzet a saját feladatával, és ne a kéztörlő adagoló utántöltésével foglalkozzon. Niemi azt is észrevette, hogy a Tork PeakServe® lerövidíti a mosdók takarításához szükséges időt. „Ha nem lenne a Tork PeakServe®, a hagyományos kéztörlő adagolókat folyamatosan után kellene tölteni a forgalmas napokon, amikor a takarítóknak így is több munkájuk van. A mosdóhelyi szolgáltatás színvonala igen jó annak köszönhetően, hogy nem fogy ki a kéztörlő.”

A Tork PeakServe segítségével nem kell a kéztörlők kifogyása miatt aggódnunk. Ha reggel utántöltjük az adagolókat, a törlők egész nap kitartanak, még a legforgalmasabb napokon sem.

Kaisa Niemi

A raisiói HopLop park vezetője

Próbálja ki ingyenesen a Tork PeakServe®-et

Eláruljuk, legújabb inoovációnk, hogyan járul hozzá a vendégek mosdóhelyi élményének javításához.

Közvetlen telefonszámunk:

+36 1 392 2122

Ingyenes próbalehetőség

Sign up for a free trial of Tork PeakServe®

Contact us to request a free trial to learn how Tork PeakServe can improve your high-traffic restroom experience.

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Telefon
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Cégnév
Cím
irányítószám
Város

Az adataira azért van szükség, hogy válaszolhassunk megkeresésére emailben. Kérjük, olvassa át jogi nyilatkozatounkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért annak érdekében hogy megtudja miként védjük és kezeljük személyes adatait melyet megoszt velünk.

Kérjük, erősítse meg hogy elolvasta a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzatot és a jogi nyilatkozatot.
Töltse ki recaptcha