BurgerProject Landscape.jpg

Egy nagyravágyó projekt – fenntarthatósággal, dizájnnal és finom ízekkel

A Rockpool Groupnál dolgozó Neil Perry kreatív mesterszakács, aki komoly környezettudatossággal szerzi be az alapanyagokat, és választja ki a szállítókat. A Rockpool Bar and Grill Burger étterem sikerén felbuzdulva Neil, valamint Trish Richards és David Doyle társigazgatók úgy döntöttek, hogy megismertetik a hamburgert az utca emberével. Ebből született az új ínyenc étterem, a Burger Project Sydney-ben.

A Rockpool Executive mesterszakácsa, Michael Clift, aki folyamatosan jár-kel a Rockpool Group éttermei között, a következőket mondja: „A Tork® Xpressnap® jól illeszkedik a Rockpool fenntarthatósági hitvallásához. A Burger Project megtervezése során az adagoló letisztult szépsége, a minőség, az elérhető ár és persze a fenntarthatóság miatt döntöttem a Tork Xpressnap mellett. Az adagolók használata és újratöltése is egyszerű és nagyon praktikus. A laponkénti adagolással pedig csökken a hulladékmennyiség, ami a környezet és az egész terv számára egyaránt hasznos. Ezek után nem meglepő, hogy a Burger Projectnél használt csomagolás lebomló anyagból készül, a vásárlókat pedig a hulladék szétválasztására és helyi újrahasznosítására biztatják.
 
A World Square-en újonnan nyílt Burger Project ipari stílusjegyeket hordoz magán: egyszerre van benne beton, galambszürke faberakások, meghökkentő grafikák és áramvonalas, modern bútorok. A Tork Xpressnap pultra szerelhető darabjai jól illeszkednek ebbe a környezetbe, és az építésztől is zöld utat kaptak.
 
A Tork Xpressnap Ad-a-Glance cserélhető hirdetőpaneljei pedig kiválóan alkalmasak a napi vagy heti ajánlatok népszerűsítésére. Michael elmondása szerint „a paneleken a logónk látható, amely áthalad az adagoló tetején”.
És mi a helyzet a szalvétákkal? „A Natural szalvétákat használjuk, amelyek 100%-ban újrahasznosított anyagból készülnek.” 
 
A konyhai kézhigiénia biztosítása érdekében Michael a Tork habszappan-adagolói és az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező Tork Xpress® kéztörlő mellett döntött. „Antimikrobiális hatása mellett amiatt is használunk Tork szappant, mert a szappan és a kéztörlő újratöltése is gyerekjáték.”   
 
Michael a következő mondattal összegzi a véleményét: „A Tork és a Burger Project számára egyaránt ugyanolyan fontos a fenntarthatóság.” És ez egy nagyra törő elképzelés.

A laponkénti adagolással csökken a hulladékmennyiség, ami a környezet és az egész terv számára egyaránt hasznos.

Michael Clift

Executive mesterszakács, Burger Project, Rockpool Group