Lendítse fel vállalkozását!

dispenser_original.jpg
A Tork Xpressnap az egyetlen szalvétaadagoló rendszer, amely egyszerre csökkenti a fogyasztást és kínál reklámfelületet. Egyedi marketing üzenetet készíthet marketing eszközünk segítségével, melyet megoszthat a közösségi médiumokon keresztül vagy kinyomtathatja és elhelyezheti az Ad-a-Glance® reklámfelületen.
 
 
Egyszerűen elkészítheti a hirdetését. Kövesse az alábbi 4 lépést:
 1. Határozza meg üzenetét
 2. Válasszon meglévő sablonjaink közül vagy készítsen újat
 3. Mentse el sablonját
 4. Helyezze el üzenetét a közösségi média oldalakon vagy éttermében
 

Tudja meg miként segíti a Tork Xpressnap Ken-t és Grace-t vállalkozása fellendítésében

A kreatív, egyedi és célközönségére szabott marketing üzenetek támogatják Önt célkitűzései elérésben: segítenek növelni forgalmát, és erősítik a visszatérő vendégkört. Ken és Grace amerikai étterem tulajdonosok, akik megosztják Önnel saját történetüket. Tudja meg hogyan segítette őket a Tork Xpressnap vállalkozásuk fellendítésében.
 
Három dolog amiben a Tork Xpressnap támogatja Önt üzleti célkitűzései elérésében:

 • Használja a közösségi média erejét!

  Az ételbárba járól 78%-a követi kedvenc éttermeit a közösségi média oldalakon. Használja digitális marketing eszközünket hogy elkészítse egyedi üzenetét és megjelenítse a közösségi média oldalakon étterme fellendítésére.

 • Tegye személyessé az élményt!

  Az étterembe járók 62%-a szívesebben visszatér az étterembe ha személyes, egyedi élmény érte. Használja digitális eszközünket hogy megossza étterme történetét, közösségi kezdeményezéseit vagy akcióit. Az étterembe járók ezt a bizalom jelének tekintik.

 • Mutassa meg egyediségét!

  Az ételbárba járók 21%-a hajlik rá hogy többet költsön az étteremben ha ínycsiklandó ajánlatok képeit helyezik el az étteremben, legyen az egy új előétel, ital vagy desszert. Csábítsa el vendégeit egyedi marketing üzenetével - kattintson ide és készítse el saját üzentetét néhány perc alatt.

 • 57% az éttermi vendégek közül ennyien gondolják úgy, hogy jogos a magasabb ár a személyre szabott élményért.
 • 40% az éttermi látogatók közül szeretné látni az éttermi ajánlatokat a közösségi média oldalakon

Szeretne Ön is Tork Xpressnap® szalvétaadagolót éttermébe?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.

Szeretnénk Önnek személyre szabott ajánlatokat és Tork híreket küldeni. Adatai megadásával beleegyezik, hogy emailben megkeressük Önt. Kérjük olvassa át jogi nyilatkozatunkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért azzal kapcsolatban hogy védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.

Köszönjük üzenetét.

Bezárás

A kutatásról

*A kutatás 2017 november 17-december 13-ig tartott, a megkérdezettek köre: 8289 fő, 18-60év közötti európai, akik az elmúlt hónapban jártak étteremben. A kutatást a United Minds nevű független cég végezte Cint online kutatási módszerrel.