Várja felkészülten a kritikus pillanatokat és a sok látogatót!

Alakítsa át a nyilvános mosdók forgalmát, szabadítsa fel a takarítással foglalkozó munkaerőt, és használja ki a nagyobb kapacitás lehetőségét a csúcsidőszakokban is.

 • Repülőtér

  Felkészülés a nyári tolongásra

  Itt a tavasz, Kirsten Paarupnak pedig sok a dolga. Közeleg a nyár, amikor is Dánia második legnagyobb repülőterén, a billundi repülőtéren egymást tapossák majd azok az utasok, akik a három közeli (vidám)parkba, a Legoland Billundba, a Lalandia Aquadome-ba és a givskudi állatkert oroszlánparkjába tartanak, vagy onnan távoznak. Kirsten immár tizenkét éve vezeti a repülőtéri takarítóbrigádokat, ezért pontosan tudja, hogy a nyári tolongásra egyetlen módon lehet felkészülni: ha mindent megtervez.
 • Pihenés

  Soha ne érje váratlanul, ha nyomás nehezedik Önre

  A koszos és túlzsúfolt mosdók jelentik a legfőbb problémaforrást a nagy forgalmú helyeken. A Tork PeakServe® kéztörlő adagolók a létező legforgalmasabb mosdókban is helytállnak, így megkönnyítik a látogatók dolgát. A látogatók így teljes mértékben az eseményre tudnak koncentrálni, és ezáltal a takarítókra nehezedő nyomás is csökken. Olvassa el, hogy a Tork PeakServe miként segíti elő, hogy a kéztörlők ne fogyjanak ki – akár napi ezer látogató mellett sem – a forgalmas HopLop beltéri játszóházban.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  A Tork PeakServe segítségével nem kell a kéztörlők kifogyása miatt aggódnunk. Ha reggel utántöltjük az adagolókat, a törlők egész nap kitartanak, még a legforgalmasabb napokon sem.
  Kaisa Niemi
 • Ipar

  Elkötelezetten a termelékenység és a munkavállalók jólléte mellett

  A mosdók megnövelt kapacitása jobb látogatói élményt biztosít, javítja a higiénia szintjét, és felszámolja a torlódásokat, így javul a mosdóhelyi forgalom. A Smurfit Kappa vállalat, a papír csomagolóanyagok globális piacvezetője kipróbálta a Tork PeakServe-et, hogy lássa: helyt tud-e állni egy olyan helyen, ahol 100 munkavállaló dolgozik három műszakban. Olvasson tovább, és kiderül a csapat véleménye azután, hogy kipróbálták a törlőadagolókra érvényes szabályokat átíró termékünket.
  Manufacturing_Original.png
  „A Tork PeakServe-vel® javult mosdóink megjelenése. Kisebb a rendetlenség, kevesebb a hulladék, és rövidebb az utántöltés.”
  Leigh Wallhead
 • Egészségügy

  Garantált higiénia

  Az egészségügyi létesítményekben működő nyilvános mosdókban nehéz garantálni a higiénia szintjét, mivel a mosdóhelyi forgalom igen kiszámíthatatlan. A Tork PeakServe® csökkenti az adagolók ellenőrzésének számát, így a takarítószemélyzet a kritikus fontosságú területekre fordíthatja figyelmét. A nyilvános mosdókban folyamatosan rendelkezésre álló papír kéztörlők csökkentik a szennyeződés kockázatát.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Irodák

  Biztosítsa a mindennapi jóllétet

  A kiváló mosdóhelyi tapasztalat azt jelzi, hogy Ön törődik a munkavállalókkal, és megfelelő képet közvetít magáról a látogatóknak. A Tork PeakServe® segítségével új szintre juthat a mosdóhelyi tapasztalatokat illetően, így biztosítva a dolgozók jóllétét, a kevesebb betegszabadságot és a nyugodt munkavégzést.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Általános felhasználás

  Növelje a mosdók hatékonyságát

  Legújabb innovációnk új szintre emeli a zavartalan és folyamatos kéztörlő adagolást. Keskeny adagolónk 35%-kal nagyobb kapacitással rendelkezik, mint bármelyik másik, a piacon kapható márka. Ismerje meg, hogy a Tork PeakServe®-vel miként előzhető meg a két utántöltés közötti kifogyás, és miként javítható a mosdóhelyi élmény bármelyik létesítményben, ágazattól függetlenül.
  General_Original.jpg
 • Oktatás

  Mindig teremtsen az oktatás színvonalának megfelelő környezetet

  Ha mindig van kellő mennyiségű kéztörlő a megfelelő kézhigiénia biztosításához, az pozitív képet sugároz a mosdóhasználatról, és azt is mutatja, hogy az iskola számára fontos a hallgatók és a kari dolgozók jólléte. A Tork PeakServe folyamatos elérhetőséget tesz lehetővé a kéztörlőket illetően: így biztosítja a megfelelő kézhigiéniát, és megelőzi a keresztfertőzések és a hiányzások kialakulásának veszélyét. Megmutatjuk, hogyan segít a Tork PeakServe egy olyan komplex létesítmény karbantartását, mint a Marylandi Egyetem kampusza, hol 96 tanépület és 13 sportlétesítmény működik!
  Education_Original.png
  A csapat rájött arra, hogy kevesebbszer kell lehajolnia ahhoz, hogy felszedje a földre került szemetet, mivel a PeakServe-ben nem akad össze a papír.
  Bob Pils
 • Repülőtér
  tumbnailItemImage
 • Pihenés
  tumbnailItemImage
 • Ipar
  tumbnailItemImage
 • Egészségügy
  tumbnailItemImage
 • Irodák
  tumbnailItemImage
 • Általános felhasználás
  tumbnailItemImage
 • Oktatás
  tumbnailItemImage

Próbálja ki ingyenesen a Tork PeakServe®-et

Eláruljuk, legújabb inoovációnk, hogyan járul hozzá a vendégek mosdóhelyi élményének javításához.

Közvetlen telefonszámunk:

+36 1 392 2122

Ingyenes próbalehetőség

Regisztráljon, hogy ingyenesen kipróbálhassa a Tork PeakServe-et®

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy ingyenes tesztelési lehetőséget kérjen, melynek során megtapasztalhatja, miként javíthatja a Tork PeakServe® a vendégélményt a nagy forgalmú mosdókban.

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Telefon
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Kérjük töltse ki a hiányzó mezőt.
Cégnév
Cím
irányítószám
Város

Az adataira azért van szükség, hogy válaszolhassunk megkeresésére emailben. Kérjük, olvassa át jogi nyilatkozatounkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért annak érdekében hogy megtudja miként védjük és kezeljük személyes adatait melyet megoszt velünk.

Kérjük, erősítse meg hogy elolvasta a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzatot és a jogi nyilatkozatot.
Töltse ki recaptcha
Tork PeakServe: nagyobb rugalmasság a takarítószemélyzetnek

A nagyobb rugalmasság miatt több idő jut a takarításra

 • Kétszer annyi kéztörlő tárolható az 50%-kal tömörített csomagolásnak köszönhetően* 
 • Az utántöltésre fordított idő a felére csökkent, mivel egy adagoló kapacitása akár 2100 darab kéztörlő is lehet* 
 • Az adagoló keskeny kivitelű, mégis 35%-kal nagyobb kapacitással rendelkezik, mint bármelyik másik, a piacon kapható márka.*

Tork PeakServe: a vendégek gyorsabban jutnak be a mosdóba és gyorsabban is távoznak

A vendégek gyorsabban jutnak be a mosdóba és gyorsabban is távoznak

 • A 250%-kal több kéztörlőnek* köszönhetően nem fogy ki a papír
 • A gyors adagolás miatt a mosdólátogatók 3 másodperc alatt végeznek a kéztörléssel: ez rövidebb, mint a kézszárítók által biztosított idő
 • A rendszer két utántöltés között 600-zal több vendég kiszolgálására alkalmas*

Kevesebb fogyasztás és kevesebb hulladék

Kevesebb fogyasztás és kevesebb hulladék

 • A kéztörlők akadálytalanul, egyszerűen kivehetők szabadalmaztatott, folyamatos adagolású kéztörlő rendszerünkből
 • Kevesebb fogyasztás a laponkénti adagolásnak köszönhetően
 • A kevesebb kiszállítás és a kisebb csomagok miatt csökken a környezeti terhelés

Innovációnk részletes ismertetője

Új kéztörlőinket tömörítettük, így pontosan feleannyi helyet foglalnak. Adagolásuk folyamatos:
A tömörített Tork PeakServe csomagok behelyezéskor egymásba kapcsolódnak, így az adagolás zavartalan marad.
1

Tömörítés

A csomagokat 50%-kal tömörítettük, így egy adagolóba akár 2100 darab kéztörlő is elfér*
2

Egyszerű utántöltés

A csomagok utántöltése alulról történik a bármilyen időpontban elvégezhető gyors újratöltés érdekében. A folyamatos adagolású csomagok betöltés közben egymásba kapcsolódnak
3

Egyszerű adagolás

A csomagok tartalmának adagolása megakadás nélkül, darabonként történik