Washroom 2.tif

Washroom Plus

Ha hangulatosabb környezetet szeretne teremteni a mosdóhasználók számára, és szeretne jobban odafigyelni az igényeikre, a Tork Washroom Plus termékeit Önnek találták ki. A különböző igényű látogatók egyaránt értékelni fogják a gondoskodást és az odafigyelést, amit például puha, kellemes tapintású törlőkendőink vagy saját márkás hidratáló krémünk jelent.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A különböző igénnyel betérő látogatók értékelni fogják a Tork Advanced Soft kéztörlőket. A puha, kényelmes kéztörlők a gyors kéztörlés mellett a ruhára került foltok dörzsölésére és egyéb feladatokra is alkalmasak. A Tork Matic™ tekercses kéztörlő-adagolóval párban egyszerűen kezelhető, jól megtervezett, nagy kapacitású rendszerként működik, amely sosem fogy ki. Sőt, 
a laponkénti adagolásnak köszönhetően szabályozható a fogyasztás, és csökken a hulladékmennyiség.

Szappan


Ajánlott termékek

A Tork extra kézkímélő habszappan kényeztető, hidratáló hatású kézmosó, amelyet a látogatók imádni fognak. A prémium minőségű, illat- és színezékmentes készítmény csökkenti a bőrirritáció, illetve az allergiás reakciók kialakulásának esélyét. Az érintésre működő Tork habszappan-adagoló segítségével pedig gyerekjáték a kézmosás. A Svéd Reumaszövetség által egyszerűen használhatónak minősített termék.

Tusfürdő


Ajánlott termékek

Az üres flakonok nélküli tökéletes zuhanyzásról az örök kedvenc, a hajra és testre való Tork folyékony pipereszappan gondoskodik. A kellemes illatú, gazdag habot képző termék lemosás után friss, tiszta érzést hagy a bőrön. A Tork folyékonyszappan-adagoló segítségével pedig gyerekjáték a tusolás. A Svéd Reumaszövetség által egyszerűen használhatónak minősített termék.

Testápoló


Ajánlott termékek

A Tork illatmentes kéz- és testápolója a figyelmesség magasabb szintje. Tápláló hidratáló összetevőket és rengeteg E-vitamint tartalmaz. Normál, száraz és érzékeny bőr ápolására és védelmére ajánljuk. A Tork adagoló segítségével mindenki könnyen használhatja, így teljes körű bőrápolási élményben részesülhetnek. A Tork szappanadagolóit a Svéd Reumaszövetség egyszerűen használhatónak minősítette.

Toalettpapír


Ajánlott termékek

A Tork duplatekercses Mid-size toalettpapír-adagolókból sosem fog kifogyni a papír, ugyanis két teljes tekercs Tork Advanced papír rejtőzik bennük. Az üres belső magok az adagolóban maradnak, így nem lesz rendetlenség.

Légfrissítés


Ajánlott termékek

A Tork citrusos illatosító spray kellemes, friss illatot bocsát ki, ami fokozza a mosdóhasználat élményét. Ez a kiváló minőségű illóolaj különleges összetételű, így a kellemetlen szagok semlegesítése mellett tartósan friss illatot biztosít. A Tork illatosítóspray-adagolójával együtt használva a mosdóba belépőket mindig kellemes citrusillat fogadja.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

Kiváló kiegészítő és valóban kényelmes darab a Tork nagy kapacitású (50 literes) Elevation hulladékgyűjtője. Vonzó külseje magába zárja a hulladékot, így kellemes környezetet teremt. Könnyen tisztítható, üríthető, és a bélelése is gyerekjáték az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal. Hasonló kivitelben diszkrét Tork intimtasak-tartó is kapható.

Kozmetikai kendők


Ajánlott termékek

Teremtsen még otthonosabb hangulatot egy kis plusz komfort és kényelem hozzáadásával. A rendkívül puha Tork kozmetikai kendők kínálata és a Tork kozmetikaikendő-tartó mindig figyelmes gesztus.

Tork vécéülőke-tisztító


Ajánlott termék

Az extra higiéniára vágyó vendégek kívánságát teljesíti a Tork vécéülőke-tisztító.

Vécéülőke-takaró


Ajánlott termékek

Extra védelem és plusz higiénia? Válassza a toalettbe dobható Tork vécéülőke-takarókat. A falra szerelhető ülőketakaró-tartó olyan karcsú, hogy a legkisebb fülkében is akad neki hely.