Healthcare 2.tif

Kiemelt higiéniai követelmények

Rendkívül fontos a munkahelyi keresztfertőzés kockázatának megelőzése. Lágy szappanjaink, bőrápolóink, fertőtlenítőink és puha törlőkendőink segítségével kíméletes marad a gyakori kézmosás, és megelőzhető a baktériumok továbbterjedése. Kézhigiéniai termékkínálatunkban mutatós, érintés nélküli, automatikusan működő adagolók is szerepelnek, amelyekkel tovább csökken a fertőzésveszély terjedése, és növekszik a kézmosási hajlandóság.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A gyakori kézmosás gyengéd bőrápolásért kiált. A Tork Matic® Soft tekercses kéztörlő kellemes tapintású, és gyorsan megszárítja a kezet. A kéztörlők egyesével kerülnek ki az Intuition™ szenzorral felszerelt, megbízható Tork Matic® adagolóból, így Ön csak azt a darabot érinti meg, amit valóban használni fog. A felsorolt termékek közös használatával gyorsan és hatékonyan megteremthető a higiénia, így több idő marad a többi feladatra.

Szappan


Ajánlott termékek

Habszappanunk egyszerre kézmosó és fertőtlenítő termék. Rendkívül higiénikus, egyedülállóan alacsony alkoholmennyiséget tartalmaz, illat- és színezékmentes: kiválóan alkalmas gyakori használatra, és csökkenti a kézszárazságot. Csökkenti a bőrirritáció, illetve az allergiás reakció kialakulásának esélyét. Az érintés nélküli, szenzoros adagolóval és a zárt flakonokkal kiegészülve garantált a higiénia, és minimális a keresztfertőzés veszélye.

Kézfertőtlenítő


Termékjavaslatok

Próbálja ki a fertőtlenítő és hidratáló hatású Tork alkoholos kézfertőtlenítő gélt. Víz nélkül is gyorsan fertőtleníti a kezet, a benne lévő hidratáló pedig óvja a bőrt. Az adagoló pedig könyökkaros kialakítású, így minimális a keresztfertőzés kialakulásának kockázata.

Toalettpapír


Fokozottabb higiénia és akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztás érhető el a Tork SmartOne® rendszerrel. A laponkénti adagolásnak köszönhetően a felhasználó csak a valóban használt papírt érinti meg, és a fogyasztás is csökken. Külső beavatkozástól védett adagolóinkban a bennük lévő tekercsek teljes biztonságban vannak. A zavartalan higiénia megteremtése érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced papírtípust.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

A megfelelő higiénia fenntartásához vesse be a könnyen tisztítható, nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Zárt teteje elválasztja a hulladékot a külvilágtól, így nagyobb lesz a tisztaság. Könnyen tisztítható, üríthető, és a bélelése is gyerekjáték az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal.

Intimtasak-tartó


Ajánlott termékek

A diszkrét kivitelű Tork intimtasak-tartót a többi adagolóhoz illő változatban is forgalmazzuk. A Tork intimtasak-tartó egyszerűen leemelhető és áthelyezhető, így könnyű körülötte rendet tartani.

Ülőketisztító


Ajánlott termék

Az extra higiéniára vágyó vendégek kívánságát teljesíti a Tork vécéülőke-tisztító.

Vécéülőke-takaró


Ajánlott termékek

Extra védelem és plusz higiénia? Válassza a toalettbe dobható Tork vécéülőke-takarókat. A falra szerelhető ülőketakaró-tartó olyan karcsú, hogy a legkisebb fülkében is akad neki hely.