foodservice_washroom_essentials_us_original.jpg

Alapkellékek

Ha költséghatékony, kevés karbantartást igénylő mosdót szeretne, ahol gyorsan megfordulnak az oda betérők, nélkülözhetetlen a megfelelő kellékek (például az ellenálló higiéniai rendszerek) megléte. Laponkénti kéztörlő- és papíradagolóinkkal szabályozható a felhasznált mennyiség, nagy kapacitású szappan- és papírutántöltőink pedig egyenletes ellátást biztosítanak, így a tisztítás és a karbantartás nem igényel külön erőforrásokat.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A gyors és olcsó kéztörléshez egyszerű, mégis hatékony kéztörlőket ajánlunk. A Tork Soft Singlefold kéztörlők pazar ár/érték arányt kínálnak. A laponkénti adagolású Tork Singlefold adagoló használatával jól szabályozható a fogyasztás. Az adagoló szinte kifogyás nélkül, folyamatosan képes ellátni a látogatókat.

Szappan


Ajánlott termékek

A Tork sprayszappan ideális választás nagy forgalmú mosdóhelyiségekbe, mivel egyetlen feltöltéssel 3000 kézmosást tesz lehetővé. A szabályozott mennyiséget kiadó adagolóval kombinálva a szappan valóban tartós és költséghatékony megoldás. A Tork szappanadagolóit a takarítószemélyzet és a vendégek egyaránt tanúsítottan könnyen használhatják – akkor is, ha esetleg gyengébb a kezük. Praktikus kialakításuk révén alacsonyan tartják a költségeket, és minden vendég számára megfelelő higiéniát biztosítanak a mosdóban.

Toalettpapír


Ajánlott termékek

A papírhasználat akár 40%-kal is csökkenthető a laponkénti adagolású Tork SmartOne™ toalettpapír-adagolóval. Ezt a rendkívül nagy kapacitású, robosztus külsejű adagolót kifejezetten nagy igénybevételhez terveztük. A zavartalan működés és a minél kevesebb karbantartás érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced minőséget.

Légfrissítés


Ajánlott termékek

A kellemetlen szagok kialakulásának megelőzéséhez két takarítás között használja a tartós, kiváló minőségű Tork citrusos illatosító sprayt. A Tork illatosítóspray-adagolóba töltve a koncentrált, illóolajos készítmény semlegesíti a kellemetlen szagokat, és 24 órán át kellemes illatot bocsát ki. A szintjelzőről könnyen leolvasható, mikor van szükség utántöltésre. Az utántöltés gyors és egyszerű. A tartós légfrissítő hatékonyan és hatásosan működik.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

Szerezzen be a mosdóba egy nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Könnyen tisztítható, üríthető, és az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal való megtöltése is egyszerű. Hasonló kivitelben diszkrét Tork intimtasak-tartó is kapható.