TORK UK 4 WR 0139_superwide.jpg

Mosdó

A Tork számtalan kiváló minőségű terméket állít elő mosdóhelyiségekbe, amelyek megteremtik a szükséges higiéniát az ügyfelek és az ott dolgozók számára. Kiválóan megtervezett, higiénikus, felhasználóbarát és költséghatékony rendszereink minden mosdóhelyi termékkínálatunkban szerepelnek.

Mik az elvárásai a mosdóhelyiségekkel szemben?

Wow Factor Style

Ha egy mosdóból kijőve az emberek a benti élményeikről beszélnek, az a pazar kialakítást dicséri. Szeretné letenni vállalata névjegyét, és mély benyomást tenni másokra? Wow Factor Style termékeink a látványos formákból és kiváló minőségű anyagokból építkező, luxuskivitelű mosdóhelyiségek nagyszerű kiegészítői és szépségének kiemelői. Az ügyfelekkel való kiemelt bánásmód már itt elkezdődik.
Ajánlataink

Alapkellékek

Ha költséghatékony, kevés karbantartást igénylő mosdót szeretne, ahol gyorsan megfordulnak az oda betérők, nélkülözhetetlen a megfelelő kellékek (például az ellenálló higiéniai rendszerek) megléte. Laponkénti kéztörlő- és papíradagolóinkkal szabályozható a felhasznált mennyiség, nagy kapacitású szappan- és papírutántöltőink pedig egyenletes ellátást biztosítanak, így a tisztítás és a karbantartás nem igényel külön erőforrásokat.
Ajánlataink

Washroom Plus

Ha hangulatosabb környezetet szeretne teremteni a mosdóhasználók számára, és szeretne jobban odafigyelni az igényeikre, a Tork Washroom Plus termékeit Önnek találták ki. A különböző igényű látogatók egyaránt értékelni fogják a gondoskodást és az odafigyelést, amit például puha, kellemes tapintású törlőkendőink vagy saját márkás hidratáló krémünk jelent.
Ajánlataink