napkins_superwide.jpg

Kávézósarok

Válassza ki, hogy mi illene a kávézósarokba vagy a pihenőbe. A Tork termékkínálata rendkívül gazdag. A megfelelő termékek elhelyezésével biztosíthatja, hogy az alkalmazottak és a látogatók is nyugodtan, tiszta környezetben tudjanak megpihenni. Bármilyen ágazatban is dolgozik, garantáljuk, hogy gondosan megtervezett termékeinkkel kedvező benyomást gyakorol majd.

Törlők


Ajánlott termékek

Bármikor történhetnek kisebb malőrök. És ha így adódik, jól jön egy Tork adagoló a közelben. Mindegy, hogy a kávé vagy az étel ömlött-e ki, ez mindkettőre megoldást jelent. A Tork Mini belsőmagos adagoló segítségével pontosan annyi papírhoz juthat, amennyire szüksége van. A folyadékok felitatására, fertőtlenítésre és más törlési feladatokra tervezett adagolónak számos előnye van.


[Tork Mini belsőmagos adagoló, M1 (cikkszám: 558000/558008) + utántöltő] 

Szalvéták


Ajánlott termékek

A Tork Xpressnap szalvétaadagoló rendszer, amely 2014-ben elhozta a legjobb termékdizájnért járó aranyérmet a Red Dot Award díjátadóról, azt mutatja az alkalmazottak és a látogatók számára, hogy törődik velük, mivel tökéletesen illik a kávézósarokba vagy a pihenőbe. Mutatós külsejének köszönhetően a diófából készült szalvétaadagoló a belső tér igazi ékessége. A hagyományos szalvétaadagolókhoz képest a laponkénti adagolás legalább 25%-kal csökkenti a szalvétahasználatot, így kevesebbe kerül, és kevesebb hulladék is termelődik.


[Tork Xpressnap szalvétaadagoló (cikkszám: 273002/274002) + utántöltő]

Kéztörlők


Ajánlott termékek

Annak érdekében, hogy a legkisebb kávézósarokba is beférjen, a Tork kidolgozta a jól ismert nagy testvér, a Tork Xpress® Multifold kéztörlő-adagoló Mini változatát. A Tork Xpress® Multifold Mini kéztörlő-adagoló rendkívül karcsú kivitelű, így roppant helytakarékos. A termékben alkalmazott innováció úgy korlátozza a baktériumok bejutását, hogy a felhasználó csak a saját kéztörlőjéhez ér hozzá. A Tork Xpress Multifold® kéztörlő rendkívül kényelmes és maximálisan higiénikus megoldás, Önnek és kollégáinak egyaránt.

[Tork Xpress Multifold Mini kéztörlő-adagoló (cikkszám: 552100/552108) + utántöltő] 

Szappan


A Tork Mini folyékonyszappan-adagoló kompakt kivitelű, amely kis térben, illetve a csap mellé szerelve egyaránt praktikus. A szappannal való kézmosás után a levegőben enyhe, friss illat érződik. A Tork segít a megfelelő kézhigiénia kialakításában – ehhez mindössze a kávézósarokba illő termékei közül kell választania egyet.
 
 
[Tork Mini folyékonyszappan-adagoló (cikkszám: 561000/561008) + utántöltő]

Tisztítókendők


Ajánlott termékek

Tork színes többször használható tisztítókendők 
A tartós, nagy nedvszívó képességű tisztítókendő tökéletes választás a kávézósarok vagy az asztalok letörléséhez. Többször is használható, mert nem szakad szét. A keresztfertőzés megelőzése érdekében többféle színben forgalmazzuk.