IDL2 3200x1000.jpg

Irodák

Akár egy aprócska irodában, akár hatalmas irodaházban dolgozik, a Torknál mindig megtalálja, amire szüksége van. Időnk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, tisztában vagyunk tehát azzal, milyen fontos az ottani tisztaság. A megfelelő munkahelyi higiénia az alkalmazottakra való odafigyelés jele, ráadásul kevesebb betegszabadsággal jár. Ajánlatunkban a mosdóhelyiségek kiváló kiegészítőitől kezdve a kávézósarokba való praktikus megoldásokig mindent megtalál. Ha pedig házon belül menza is üzemel, annak higiéniai kihívásaira is van megoldásunk.

A higiénia javítja az üzletmenetet. Tudja meg, hogyan.

EY3A6827.jpg

Tork irodai trend jelentés

Az értékes munkaerőért folyó folyamatos versenyben az okosabb, fenntarthatóbb és egészségesebb irodai tér vonzó tényező lehet a munkahely kiválasztásánál. Az iroadüzemeltetők feladatát kívánja megkönnyíteni a Tork minden igényt kielégítő higiéniai szolgáltatásaival. Olvassa el irodai trend jelentésünket (angol nyelven) és ismerje meg a legfrisebb trendeket.

Töltse le irodai trend jelentésünket (angol nyelvű)

Kíváncsi rá, hogyan javíthatja a Tork a higiénia és a tisztítás minőségét az Ön irodaházában is?

Írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.

Szeretnénk Önnek személyre szabott ajánlatokat és Tork híreket küldeni. Adatai megadásával beleegyezik, hogy emailben megkeressük Önt. Kérjük olvassa át jogi nyilatkozatunkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért azzal kapcsolatban hogy védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.

Üzenetét megkaptuk. Köszönjük!

Bezárás