Washroom.tif

Egyéb területek

Minden érintkezési pont alkalmas a vendégek elbűvölésére. Felhasználóbarát higiéniai rendszereink és eszközeink segítségével folyamatosan friss és tiszta környezetet teremthet. Mindenünk megvan ahhoz, hogy megszülessen a kívánt, vendégmarasztaló atmoszféra.

Felülettisztítás és -fertőtlenítés


Ajánlott termékek

A felületek tisztítása és fertőtlenítése a Tork törlőpapírok, Tork tisztítókendők és Tork adagolók segítségével gyorsan és hatékonyan, kevesebb idő és energia árán valósítható meg a takarítószemélyzet számára. A megfelelő törlőpapírral gyorsan elvégezhetők a törlési és tisztítási feladatok.

Kézfertőtlenítés


Ajánlott termék

Próbálja ki fertőtlenítő alkoholos gélünket, amely hidratál is. Gyorsan fertőtleníti a kézfejet, a hozzáadott hidratáló pedig óvja a bőrt. Az érintés nélküli, könyökkaros Tork adagolóval karöltve garantált a higiénia, és minimális a keresztfertőzés veszélye.

Kozmetikai kendő


Ajánlott termék

Extra puhaság és kényelem a vendégeknek? A megoldás a rendkívül puha és nagy nedvszívó képességű Tork kozmetikai kendő. A kendők kompakt kartondobozba vannak csomagolva, így mindig kéznél lehetnek.