Support.jpg

Vendégszobák

Ügyelni kell a részletekre, hogy minden vendég lakályosan érezze magát a saját szobájában. Személyes higiéniai, felülettisztító és fertőtlenítő termékeink segítségével nap mint nap friss, tiszta, kényelmes környezetet teremthet.

Toalettpapír


Ajánlott termék

A Tork Mid-size toalettpapír-rendszer használatával sosem fogy majd ki a papír. Kiválóan alkalmas szállodai vendégszobákba, ahol fontos a könnyű használat és a vonzó külső. Utántöltése egyszerű, a kényelemtől pedig a Tork Soft Premium Tissue minőség gondoskodik.

Kozmetikai kendő


Ajánlott termék

Extra puhaság és kényelem a vendégeknek? A megoldás a rendkívül puha és nagy nedvszívó képességű Tork kozmetikai kendő. A kendők kompakt kartondobozba vannak csomagolva, így mindig kéznél lehetnek.

Felülettisztítás és -fertőtlenítés


Ajánlott termékek

A felületek tisztítása és fertőtlenítése a Tork törlőpapírok, Tork tisztítókendők és Tork adagolók segítségével gyorsan és hatékonyan, kevesebb idő és energia árán valósítható meg a takarítószemélyzet számára. A megfelelő törlőpapírral gyorsan elvégezhetők a feladatok.

Poháralátétek


Ajánlott termék

A higiénikus, egyszer használatos Tork poháralátétek többféle színben kaphatók, így Ön egyszerre védheti meg a bútorokat, és kelthet kellemes benyomást.

Koktélszalvéták


Ajánlott termékek

Tegyen különlegessé minden alkalmat a Tork minőségi, puha és kiváló nedvszívó képességű szalvétáival. Modern minták és klasszikus színek gazdag kínálatából válogathat. Bármilyen asztalkultúra-termékhez illeszkednek, sőt az egyedi emblémázás segítségével Ön még tovább emelheti az alkalom fényét, és népszerűsítheti saját vállalkozását.