Hotel.tif

Szállodák

Vendégei friss, tiszta és kényelmes szállásra vágynak az év minden napján. Személyes higiéniai, felülettisztító és fertőtlenítő termékeinkkel gyorsan elvégezheti a tisztítás feladatát, így több idő jut az otthonos környezet megteremtésére.

Tekintse meg különböző szállodai környezetekbe ajánlott termékeinket

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt szolgáltatást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és terítékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg.
Ajánlataink

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és kendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és ruháinkkal minden feladat gyorsan, magabiztosan elvégezhető a vendégoldali törléstől a személyzeti oldali tisztításig.
Ajánlataink

Mosdó

A mosdóhelyiségről szerzett kellemes benyomás az egész vállalatról kialakított képet is kedvezően befolyásolja. Mi többféle adagolóval és utántöltővel járulunk hozzá a kedvező benyomás kialakításához.
Ajánlataink

Vendégszobák

Ügyelni kell a részletekre, hogy minden vendég lakályosan érezze magát a saját szobájában. Személyes higiéniai, felülettisztító és fertőtlenítő termékeink segítségével nap mint nap friss, tiszta, kényelmes környezetet teremthet.
Ajánlataink

Egyéb területek

Minden érintkezési pont alkalmas a vendégek elbűvölésére. Felhasználóbarát higiéniai rendszereink és eszközeink segítségével folyamatosan friss és tiszta környezetet teremthet. Mindenünk megvan ahhoz, hogy megszülessen a kívánt, vendégmarasztaló atmoszféra.
Ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Kitchen.tif

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt. Ajánlataink
Washroom.tif

Mosdó

Kiváló minőségű, mosdókba szánt termékeinkkel gyerekjáték megfelelő benyomást kelteni az ügyfelekben és a dolgozókban. Az általunk ajánlott termékeket az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Kipróbált és bevált megoldásaink közül hamar kiválaszthatja majd a megfelelőt. Az ajánlott termékeket az alábbi csoportokra osztottuk: Ajánlataink
Dining.tif

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg. Ajánlataink