Hotel.tif

Szállodák

Vendégei friss, tiszta és kényelmes szállásra vágynak az év minden napján. Személyes higiéniai, felülettisztító és fertőtlenítő termékeinkkel gyorsan elvégezheti a tisztítás feladatát, így több idő jut az otthonos környezet megteremtésére.

Tekintse meg különböző szállodai környezetekbe ajánlott termékeinket

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt szolgáltatást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és terítékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg.
Ajánlataink

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és kendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és ruháinkkal minden feladat gyorsan, magabiztosan elvégezhető a vendégoldali törléstől a személyzeti oldali tisztításig.
Ajánlataink

Mosdó

A mosdóhelyiségről szerzett kellemes benyomás az egész vállalatról kialakított képet is kedvezően befolyásolja. Mi többféle adagolóval és utántöltővel járulunk hozzá a kedvező benyomás kialakításához.
Ajánlataink

Vendégszobák

Ügyelni kell a részletekre, hogy minden vendég lakályosan érezze magát a saját szobájában. Személyes higiéniai, felülettisztító és fertőtlenítő termékeink segítségével nap mint nap friss, tiszta, kényelmes környezetet teremthet.
Ajánlataink

Egyéb területek

Minden érintkezési pont alkalmas a vendégek elbűvölésére. Felhasználóbarát higiéniai rendszereink és eszközeink segítségével folyamatosan friss és tiszta környezetet teremthet. Mindenünk megvan ahhoz, hogy megszülessen a kívánt, vendégmarasztaló atmoszféra.
Ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Washroom.tif

Mosdó

Kiváló minőségű, mosdókba szánt termékeinkkel gyerekjáték megfelelő benyomást kelteni az ügyfelekben és a dolgozókban. Az általunk ajánlott termékeket az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Kipróbált és bevált megoldásaink közül hamar kiválaszthatja majd a megfelelőt. Az ajánlott termékeket az alábbi csoportokra osztottuk: Ajánlataink
Wiping and Cleaning 1.tif

Törlés és tisztítás

Ellenálló, higiénikus kendőinkkel és adagolóinkkal tartani tudja a sebességet napközben, amikor feltörli a kiömlött olajat, vagy elvégzi az utolsó simításokat. Tőlünk bármit, bármikor beszerezhet, így a figyelme az Önnek fontos teendőkön maradhat. Ajánlataink
Dining.tif

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg. Ajánlataink