Egészségügy – Eszközök és tippek

Eszközök és tippek

Tudta, hogy az adagolók megfelelő kihelyezése hozzájárul a keresztfertőzés kockázatának minimálásához, és a kórházi fertőzések terjedésének is gátat szabhat? Tudjon meg többet az adagoló elhelyezéséről az optimális eredmény érdekében, illetve olvasson további eszközökről és tippekről a létesítményen belüli higiénia szintjének javításához. Örömmel osztjuk meg Önnel tudásunkat!

Amin javítani szeretne

Az adagolók optimális kihelyezése

Az adagolók kihelyezésére vonatkozó, bizonyítékokon alapuló javaslataink segítségével minimálisra csökkenthető a kórházi és keresztfertőzések száma.
Ajánlataink

Tájékoztatóanyag a hatásos kézhigiéniáról

A Tork poszterkészítő eszközével népszerűsítheti a megfelelőség elvét, és megmutathatja a betegeknek, hogy a legjobb kezekben vannak.
Ajánlataink

Önnek szóló termékajánlatok

Termékajánlatunkat az Ön területén érvényes, specifikus követelmények alapján állítottuk össze, segítve a kiváló minőségű higiénia megvalósítását.
Ajánlataink

A szepszis megelőzését segítő eszközök

Az általunk közzétett tények és tippek célja, hogy Ön növelni tudja a kézhigiénia és a sebápolás fontosságával kapcsolatos tudatosságot a szepszis visszaszorítása érdekében.
Ajánlataink

A Tork kézhigiéniai önértékelő keretrendszere

A linkre kattintva letöltheti a Tork kézhigiéniai önértékelő keretrendszere című anyagot
Ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Dining.tif

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg. Ajánlataink
Wiping and Cleaning 1.tif

Törlés és tisztítás

Ellenálló, higiénikus kendőinkkel és adagolóinkkal tartani tudja a sebességet napközben, amikor feltörli a kiömlött olajat, vagy elvégzi az utolsó simításokat. Tőlünk bármit, bármikor beszerezhet, így a figyelme az Önnek fontos teendőkön maradhat. Ajánlataink
Washroom.tif

Mosdó

Kiváló minőségű, mosdókba szánt termékeinkkel gyerekjáték megfelelő benyomást kelteni az ügyfelekben és a dolgozókban. Az általunk ajánlott termékeket az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Kipróbált és bevált megoldásaink közül hamar kiválaszthatja majd a megfelelőt. Az ajánlott termékeket az alábbi csoportokra osztottuk: Ajánlataink