Egészségügy – Eszközök és tippek

Eszközök és tippek

Tudta, hogy az adagolók megfelelő kihelyezése hozzájárul a keresztfertőzés kockázatának minimálásához, és a kórházi fertőzések terjedésének is gátat szabhat? Tudjon meg többet az adagoló elhelyezéséről az optimális eredmény érdekében, illetve olvasson további eszközökről és tippekről a létesítményen belüli higiénia szintjének javításához. Örömmel osztjuk meg Önnel tudásunkat!

Amin javítani szeretne

Az adagolók optimális kihelyezése

Az adagolók kihelyezésére vonatkozó, bizonyítékokon alapuló javaslataink segítségével minimálisra csökkenthető a kórházi és keresztfertőzések száma.
Ajánlataink

Tájékoztatóanyag a hatásos kézhigiéniáról

A Tork poszterkészítő eszközével népszerűsítheti a megfelelőség elvét, és megmutathatja a betegeknek, hogy a legjobb kezekben vannak.
Ajánlataink

Önnek szóló termékajánlatok

Termékajánlatunkat az Ön területén érvényes, specifikus követelmények alapján állítottuk össze, segítve a kiváló minőségű higiénia megvalósítását.
Ajánlataink

A szepszis megelőzését segítő eszközök

Az általunk közzétett tények és tippek célja, hogy Ön növelni tudja a kézhigiénia és a sebápolás fontosságával kapcsolatos tudatosságot a szepszis visszaszorítása érdekében.
Ajánlataink

A Tork kézhigiéniai önértékelő keretrendszere

A linkre kattintva letöltheti a Tork kézhigiéniai önértékelő keretrendszere című anyagot
Ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Kitchen.tif

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt. Ajánlataink
Wiping and Cleaning 1.tif

Törlés és tisztítás

Ellenálló, higiénikus kendőinkkel és adagolóinkkal tartani tudja a sebességet napközben, amikor feltörli a kiömlött olajat, vagy elvégzi az utolsó simításokat. Tőlünk bármit, bármikor beszerezhet, így a figyelme az Önnek fontos teendőkön maradhat. Ajánlataink
Dining.tif

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg. Ajánlataink