Generalareas_top_image_orginal.jpg

Általános célra szolgáló területek

A várótermekben, nyilvános mosdókban és más nyilvános terekben tapasztalható higiénia elégedetté teszi a látogatókat és megóvja az egészségüket. A kevés karbantartást igénylő rendszerekkel, így például a gyorsan cserélhető, zárt rendszerű utántöltőkkel és a nagy kapacitású adagolókkal fenntartható a megfelelő higiénia, a takarítószemélyzet pedig a fontosabb feladatokra koncentrálhat.

Kéztörlők


Önnek szóló ajánlataink

A jelentős átmenő forgalom miatt fontos megteremteni a kényelem és a tisztaság közötti egyensúlyt a betegek ápolása és biztonsága érdekében. A Tork PeakServe® kimondottan nagy forgalmú mosdókhoz készült: a piacon egyedülálló rendszerébe több mint 2100 kéztörlő tölthető, amelyek gyorsan, a forgalom feltartása nélkül adagolhatók. A tömörített csomagok gyorsan, bármikor utántölthetők, valamint egyszerűen tárolhatók és szállíthatók, így a személyzet az utántöltés helyett a takarításra figyelhet.

Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlőpapír adagoló

Tork PeakServe® folya...

Termék : 552500

Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlőpapír

Tork PeakServe® folya...

Termék : 100585

Szappan


Önnek szóló ajánlataink

Amikor a betegekre, a látogatókra és a személyzetre történő odafigyelésről van szó, az egészségügyi létesítmény biztonságának és imidzsének fenntartása érdekében nélkülözhetetlen a rendkívül magas szintű higiénia. A Tork bőrápoló-adagolók kialakítása megfelel az egészségügyi létesítmények konkrét követelményeinek és igényeinek, emellett használatuk nem okoz gondot gyermekek és idősek számára sem. A lezárt rendszer és a zsugorodó flakon hozzájárul a megfelelő kézhigiéniához, egyszerűen karbantartható, időtakarékos és környezetbarát.

Tork folyékonyszappan-adagoló – könyökkaros

Tork folyékonyszappan...

Termék : 560100

Tork Extra Mild Liquid Soap

Tork Extra Mild Liqui...

Termék : 420701

Toalettpapír


Önnek szóló ajánlataink

A kimondottan nagy forgalmú mosdókhoz készült Tork SmartOne tekercses tolaettpapír-adagoló egy rendkívül költséghatékony és higiénikus rendszer. 
 
A laponkénti adagolás akár 40%-kal is csökkentheti a felhasználást, és növeli a higiénia általános minőségét. Extra nagy kapacitása révén karbantartása nem időigényes, és garantálja, hogy mindig legyen benne papír.

Tork SmartOne® toalettpapír-adagoló

Tork SmartOne® toalet...

Termék : 680000

Tork SmartOne® tekercses toalettpapír

Tork SmartOne® tekerc...

Termék : 472242

Higiéniai állvány


Önnek szóló ajánlataink

A Tork higiéniai állvány az egészségügyi létesítmények nyilvános tereiben biztosít maximális higiéniát. Az állványra helyezett kézhigiéniai termékek így egyaránt elérhetők a dolgozók, a betegek és a látogatók számára. A kézhigiénia népszerűsítése mellett az állvány azt is kifejezi, hogy Önnek fontos az érintettek jólléte.
 
A Tork alkoholos kézfertőtlenítők a legszigorúbb előírásoknak és szabványoknak is megfelelnek. Kimondottan gyakran fertőtlenített kézfejre készültek; hidratáló összetevőik extra ápolást biztosítanak. Hiszen magának a gyógyító kéznek is egészségesnek kell lennie.

Tork higiéniai állvány

Tork higiéniai állvány

Termék : 511055

Tork folyékony- és sprayszappan-adagoló

Tork folyékony- és sp...

Termék : 560000

Higiéniai állványhoz készült termékek


Önnek szóló ajánlataink

Tork Extra Soft kozmetikai kendők

Tork Extra Soft kozme...

Termék : 140280

További termékek


Önnek szóló ajánlataink

Tork 50 literes hulladékgyűjtő

Tork 50 literes hulla...

Termék : 563000

Tork hulladékgyűjtő zsák, 50 literes

Tork hulladékgyűjtő z...

Termék : 204060

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Kitchen.tif

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt. Ajánlataink
Wiping and Cleaning 1.tif

Törlés és tisztítás

Ellenálló, higiénikus kendőinkkel és adagolóinkkal tartani tudja a sebességet napközben, amikor feltörli a kiömlött olajat, vagy elvégzi az utolsó simításokat. Tőlünk bármit, bármikor beszerezhet, így a figyelme az Önnek fontos teendőkön maradhat. Ajánlataink
Washroom.tif

Mosdó

Kiváló minőségű, mosdókba szánt termékeinkkel gyerekjáték megfelelő benyomást kelteni az ügyfelekben és a dolgozókban. Az általunk ajánlott termékeket az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Kipróbált és bevált megoldásaink közül hamar kiválaszthatja majd a megfelelőt. Az ajánlott termékeket az alábbi csoportokra osztottuk: Ajánlataink