Generalareas_top_image_orginal.jpg

Általános célra szolgáló területek

A várótermekben, nyilvános mosdókban és más nyilvános terekben tapasztalható higiénia elégedetté teszi a látogatókat és megóvja az egészségüket. A kevés karbantartást igénylő rendszerekkel, így például a gyorsan cserélhető, zárt rendszerű utántöltőkkel és a nagy kapacitású adagolókkal fenntartható a megfelelő higiénia, a takarítószemélyzet pedig a fontosabb feladatokra koncentrálhat.

Kéztörlők


Önnek szóló ajánlataink

A jelentős átmenő forgalom miatt fontos megteremteni a kényelem és a tisztaság közötti egyensúlyt a betegek ápolása és biztonsága érdekében. A Tork PeakServe® kimondottan nagy forgalmú mosdókhoz készült: a piacon egyedülálló rendszerébe több mint 2100 kéztörlő tölthető, amelyek gyorsan, a forgalom feltartása nélkül adagolhatók. A tömörített csomagok gyorsan, bármikor utántölthetők, valamint egyszerűen tárolhatók és szállíthatók, így a személyzet az utántöltés helyett a takarításra figyelhet.

Szappan


Önnek szóló ajánlataink

Amikor a betegekre, a látogatókra és a személyzetre történő odafigyelésről van szó, az egészségügyi létesítmény biztonságának és imidzsének fenntartása érdekében nélkülözhetetlen a rendkívül magas szintű higiénia. A Tork bőrápoló-adagolók kialakítása megfelel az egészségügyi létesítmények konkrét követelményeinek és igényeinek, emellett használatuk nem okoz gondot gyermekek és idősek számára sem. A lezárt rendszer és a zsugorodó flakon hozzájárul a megfelelő kézhigiéniához, egyszerűen karbantartható, időtakarékos és környezetbarát.

Toalettpapír


Önnek szóló ajánlataink

A kimondottan nagy forgalmú mosdókhoz készült Tork SmartOne tekercses tolaettpapír-adagoló egy rendkívül költséghatékony és higiénikus rendszer. 
 
A laponkénti adagolás akár 40%-kal is csökkentheti a felhasználást, és növeli a higiénia általános minőségét. Extra nagy kapacitása révén karbantartása nem időigényes, és garantálja, hogy mindig legyen benne papír.

Higiéniai állvány


Önnek szóló ajánlataink

A Tork higiéniai állvány az egészségügyi létesítmények nyilvános tereiben biztosít maximális higiéniát. Az állványra helyezett kézhigiéniai termékek így egyaránt elérhetők a dolgozók, a betegek és a látogatók számára. A kézhigiénia népszerűsítése mellett az állvány azt is kifejezi, hogy Önnek fontos az érintettek jólléte.
 
A Tork alkoholos kézfertőtlenítők a legszigorúbb előírásoknak és szabványoknak is megfelelnek. Kimondottan gyakran fertőtlenített kézfejre készültek; hidratáló összetevőik extra ápolást biztosítanak. Hiszen magának a gyógyító kéznek is egészségesnek kell lennie.

Higiéniai állványhoz készült termékek


Önnek szóló ajánlataink

További termékek


Önnek szóló ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Kitchen.tif

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt. Ajánlataink
Dining.tif

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg. Ajánlataink
Washroom.tif

Mosdó

Kiváló minőségű, mosdókba szánt termékeinkkel gyerekjáték megfelelő benyomást kelteni az ügyfelekben és a dolgozókban. Az általunk ajánlott termékeket az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Kipróbált és bevált megoldásaink közül hamar kiválaszthatja majd a megfelelőt. Az ajánlott termékeket az alábbi csoportokra osztottuk: Ajánlataink