Healthcare 3.tif

Mosdóhelyiség

Mosdóinkban minden megtalálható a kézhigiénia biztosításához. Az ellátó személyzet számára minden pillanatban, a beteg közvetlen közelében is lehetséges a higiénikus kéztisztítás. A gyakori kézmosást igénylő feladatokat végző személyzet tagjai pedig értékelni fogják kíméletes kézhigiéniai termékeinket. Hab- és folyékony szappanjaink, alkoholos fertőtlenítőink és kézápoló krémeink hatékonyan, mégis kíméletesen tisztítják, fertőtlenítik és hidratálják a kezet, a puha tapintású kéztörlők pedig nem okoznak bőrirritációt. Kompakt kialakítású, laponkénti adagolású kéztörlő- és kézkrém-adagolóink és a hozzájuk tartozó lezárt utántöltők higiénikusak, és megelőzik a keresztfertőzések kialakulását.

Szappan


Ajánlott termékek

A Tork extra kézkímélő habszappan lágy, kímélő formulája egyaránt ideális kényelmet nyújt a személyzet és a betegek számára. Az extra lágy formula bőrgyógyászatilag tesztelt, a bőrápoló összetevők pedig óvják az érzékeny bőrt a gyakori kézmosások során.
Annak köszönhetően, hogy az Intuition™ szenzorral felszerelt Tork habszappan-adagoló érintés nélküli vagy manuális üzemeltetéssel is beszerelhető oda, ahol a csend és nyugalom kiemelten fontos, a rendszer rugalmasan alakítható a betegszobákban érvényes kézhigiéniai előírásokhoz.

Kéztörlők


A kéztörlés a fertőzések megelőzésének fontos része, mivel a nem megfelelően szárazra törölt kézen a nedvesség miatt megtapadhatnak a baktériumok. A mutatós Tork Xpress™ multifold kéztörlő-adagolók kis helyigényűek, és bárhol felszerelhetők, ahol szükség van rájuk. Érdemes őket Tork Advanced vagy Premium papírral feltölteni, mivel mindkettő puha és jó nedvszívású – gyakori kézmosáskor mindkettő fontos szempont. 
A szárazra törölt kéz biztonságosabb. 

Hidratáló


Ajánlott termékek

A gyakran kezet mosó gondozók maguk is gondoskodást igényelnek. A kéz védelmére ebben az esetben a már sokaknál bevált, illatmentes Tork kéz- és testápolót ajánljuk. A gazdag, kényeztető, hidratáló összetevőktől a kéz bőre puha és ápolt lesz. A kompakt kialakítású Tork Mini folyékonyszappan-adagolót véletlenül sem lehet összetéveszteni a nagyobb méretű szappan- és fertőtlenítőadagolókkal. A lezárt, higiénikus utántöltő flakonok tartalma gyorsan áttölthető, így kicsi a keresztfertőzés veszélye.

Toalettpapír


Ajánlott termékek

Fokozottabb higiénia és akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztás érhető el a Tork SmartOne® rendszerrel. A laponkénti adagolásnak köszönhetően a felhasználó csak a valóban használt papírt érinti meg, és a fogyasztás is csökken. A zavartalan higiénia megteremtése érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced papírtípust.