Hospital Room with dispensers 24.tif

Rendelő

A rendelőkben mindig nagy a forgalom. A keresztfertőzés veszélye minden egyes beteggel, ápolóval, felületérintéssel drámaian nő. A fertőzés megakadályozásának egyetlen módja a higiénia fenntartása az egyes betegek kezelése előtt, alatt és után. A gyakran kezet mosó dolgozók értékelni fogják lágy, hatékony kéztisztítóinkat és puha, kímélő kéztörlőinket. És mivel kevés a hely, adagolóink kompakt kialakításúak és könnyen használhatóak lettek, növelve a kézmosási hajlandóságot. 

Szappan


Ajánlott termékek

A páratlan Tork fertőtlenítő habszappan higiénikus terméknek minősül az EN 1499 szabvány értelmében, alkoholtartalma pedig alacsony. A zárt utántöltőkkel és az Intuition™ szenzorral felszerelt Tork habszappan-adagolóval kiegészülve maximális higiénia és minimális keresztfertőzés lehet az eredmény.

Kéztörlők


Termékjavaslatok

A kéztörlés a megfelelő kézhigiéniai gyakorlat elengedhetetlen része, hiszen a vizes vagy nedves kézre baktériumok tapadhatnak, és az ilyen kéz könnyebben ki is szárad. A Tork Premium és Advanced kéztörlőivel gyorsan szárazra törölhető a kéz, a termék pedig végig gyengéd marad a bőrhöz.

Fertőtlenítő


Ajánlott termékek

A gyakori fertőtlenítés a fertőzések kialakulásának legjobb ellenszere az egészségügyi létesítményekben. A Tork alkoholos kézfertőtlenítői számtalan baktérium-, vírus-, mikrobaktérium-, élesztő- és gombatörzs ellen hatásosak, és megfelelnek az uniós egészségügyi szabványoknak. A hozzáadott hidratálók védik és ápolják a gyakran fertőtlenített bőrt. A termékek többféle méretben és formában kaphatók, így az egészségügyi dolgozók számára nem lesz kihívás a kézhigiénia egyszerű és kényelmes betartása.

Hidratáló


Ajánlott termékek

A puha, bársonyos, egészséges bőrt könnyebb tisztán tartani. A Tork kéz- és testápolói javítják a bőr minőségét, és fokozzák annak védő szerepét. A termék repceolajat, glicerint és pantenolt, valamint rengeteg természetes E-vitamint tartalmaz, amely egyensúlyban tartja a bőr külső rétegeinek természetes vízháztartását. A kompakt kialakítású Tork Mini folyékonyszappan-adagolót véletlenül sem lehet összetéveszteni a nagyobb méretű szappan- és fertőtlenítőadagolókkal. A zárt, higiénikus utántöltő flakonok gyorsan, a keresztfertőzés veszélye nélkül cserélhetők.

Vizsgálóasztal-terítő


Ajánlott termékek

A Tork higiénikus vizsgálóasztal-terítői a betegek védelmét szolgálják, hiszen minden lap tiszta, friss, erős papírból áll. A hulladékmennyiség csökkentése érdekében perforált lapokat könnyű letekercselni a Tork vizsgálóasztalterítő-tartójáról, amelyet helyszűke esetén közvetlenül a vizsgálóasztalra, illetve a falra is fel lehet szerelni.

Törlők


Napközben folyamatos karbantartásra van szükség: fel kell törölni a kiömlött vizet, folyadékot vagy ételmaradékot – és persze a kéztörlés is kötelező. A Tork Plus törlőpapír sokoldalú termék, amely elsősorban ezekhez a feladatokhoz való. A Tork Reflex™ hordozható adagolóval kiegészülve pedig (amely kézbe fogható vagy kocsira szerelhető) a csapattagok könnyen elérik a szükséges papírmennyiséget, amikor csak szükségük van rá.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termék

A környezet kellemesebbé tételéről a nagyméretű (50 literes) Tork B1 hulladékgyűjtő gondoskodik, amelynek fedele halkan, diszkréten záródik. Könnyen tisztítható, és az erős és átlátszó Tork hulladékgyűjtő zsákokkal felszerelhető.