Hygiene.tif

Bemosakodó

Külön figyelmet érdemel a műtétek előtti és utáni higiénia. A bemosakodókra érvényes előírások rendkívül szigorúak, és egyúttal nélkülözhetetlenek a fertőzések megelőzéséhez. Az általunk kínált kézhigiéniai termékek a legszigorúbb előírásoknak és a bemosakodókra érvényes rendelkezéseknek egyaránt megfelelnek – az ellátó személyzet tagjai így nem hozhatnak rossz döntéseket. Termékeink elpusztítják a baktériumokat, de védik a bőrt. Az ellátó személyzet tagjai, akik állandóan kezet mosnak vagy fertőtlenítenek, jól tudják, milyen fontos a megfelelő bőrápolás.

Fertőtlenítés


Ajánlott termékek

A gyakori fertőtlenítés a fertőzések kialakulásának legjobb ellenszere az egészségügyi létesítményekben. Ki is száríthatja a kezet. A Tork alkoholos kézfertőtlenítő gél rendkívül hatásos a baktériumok számos törzse ellen, és a legszigorúbb uniós szabványoknak (a teljesség igénye nélkül: EN 12791, EN 1500) is megfelel. Kíméletlen a baktériumokkal szemben, ám gyengéd a bőrhöz. Az érintés nélkül használható, könyökkaros Tork folyékonyszappan-adagoló megfelelő higiéniát biztosít. Emellett kisebb méretű, pultra tehető, pumpás, illetve zsebpalackot is kínálunk, hogy kényelmesen kihelyezhetők és elérhetők legyenek.

Szappan


Ajánlott termékek

Csökkentse minimálisra a keresztfertőzés veszélyét, és védje kezét a Tork extra kézkímélő habszappannal. Ez a rendkívül kíméletes szappan nem okoz bőrirritációt, hidratál, és gyakori kézmosáshoz szükséges ápoló összetevőket is tartalmaz. A keresztfertőzés lehetőségét tovább csökkenti az érintésmentes Intuition™ szenzorral felszerelt Tork habszappan-adagoló, amely automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű bőrápoló szert.

Kéztörlők


A kritikus környezetben dolgozó, gyakran kezet mosó dolgozók bőrbarát kézápolását illetően semmit sem szabad a véletlenre bízni. A megfelelő kéz ebben az esetben a tiszta és száraz kéz. A kímélő Tork Matic® Soft kéztörlőkkel gyorsan, irritáció nélkül lehet kezet törölni. Az automatikusan működő, Intuition™ szenzorral felszerelt Tork Matic® tekercses kéztörlő adagoló laponként adagol, így könnyen fenntartható a higiénia, és szabályozható a fogyasztás. Az adagolóban a lapok mérete is kívánság szerint beállítható.