Healthcare 1.tif

Bentlakásos ellátás

A bentlakásos ellátás az otthon szabadságát ötvözi egy ápoló intézmény higiéniai előírásaival. A legyengült betegek ápolásának támogatása (és a fertőzések terjedésének elkerülése) érdekében örömmel osztjuk meg Önnel azt, hol van a legnagyobb szükség a megfelelő kézhigiéniára. A gyakori kézmosáshoz sokféle puha kéztörlőt és kímélő bőrápolási terméket kínálunk. A megfelelő higiénia pedig a látványos dizájntól, a könnyen tisztítható kiviteltől, valamint a biztonság és higiénia érdekében kulccsal zárt kialakítástól lesz teljes: ezt kínálják mutatós adagolóink.

Szappan


Ajánlott termékek

A páratlan Tork fertőtlenítő habszappan 2 az 1-ben típusú szappan és fertőtlenítő egyben. A normál kézmosás és fertőtlenítés egybevonásával a higiénia megfelelő szintje kevesebb idő alatt biztosítható. Alacsony alkoholtartalmú habszappanunk rendkívül hatásos többféle baktérium-, vírus- és gombatörzzsel szemben, és ideális választás a higiéniára különösen érzékeny környezetekben, illetve influenzajárvány idején. A lezárt flakonok az Intuition™ szenzorral felszerelt Tork habszappan-adagoló érintés nélküli vagy manuális üzemeltetésű verziójával használhatók ott, ahol a csend és nyugalom kiemelten fontos.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A kellően száraz, puha kéz az egészséges, gondoskodó kéz. A Tork Premium és Advanced multifold kéztörlők a gyakran kezet mosó alkalmazottak számára készültek. A mutatós Tork Xpress™ Multifold kéztörlő-adagolók kis helyigényűek, hangtalan működésűek, és puha, egyszer használatos kéztörlőket tartalmaznak, amelyek egyszerre gondoskodnak a személyzet kezének védelméről és a betegek nyugalmáról.

Fertőtlenítők


A gyakran fertőtlenített kéz megelőzi a fertőzések kialakulását az erre legfogékonyabb környezetekben, azonban a szükséges napi kézhigiéniai rutin elvégzése során alaposan kiszáradhat. A Tork alkoholos kézfertőtlenítői gazdag ápoló formulát tartalmaznak, és rendkívül hatásosak számos mikroorganizmussal szemben. Hiszen a gyógyító, gondoskodó kéznek magának is egészségesnek kell lennie. Az érintés nélkül használható, könyökkaros Tork folyékonyszappan-adagoló kiváló higiéniát biztosít. Emellett kisebb méretű, pultra tehető, pumpás, illetve zsebpalackot is kínálunk, hogy kényelmesen kihelyezhetők és elérhetők legyenek.

Hidratálók


Ajánlott termékek

A gyakran kezet mosó gondozók maguk is gondoskodást igényelnek. A kéz védelmére ebben az esetben a már sokaknál bevált, illatmentes Tork kéz- és testápolót ajánljuk. A gazdag, kényeztető, hidratáló összetevőktől a kéz bőre puha és ápolt lesz. A kompakt kialakítású Tork Mini folyékonyszappan-adagolót véletlenül sem lehet összetéveszteni a nagyobb méretű szappan- és fertőtlenítőadagolókkal. A lezárt, higiénikus utántöltő flakonok tartalma gyorsan áttölthető, így kicsi a keresztfertőzés veszélye.

Toalettpapír


Ajánlott termékek

Fokozottabb higiénia és akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztás érhető el a Tork SmartOne® rendszerrel. A laponkénti adagolásnak köszönhetően a felhasználó csak a valóban használt papírt érinti meg, és a fogyasztás is csökken. A zavartalan higiénia megteremtése érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced papírtípust.

Mosdókendő


Ajánlott termék

A megfelelő higiénia olykor megkívánja az alapos, ám kíméletes sikálást. Az erős, mégis puha, az adott célra tervezett Tork mosdatókendőkkel egyszerű feladat az alapos, mégis kíméletes fürdetés. Bőr- és felülettisztításra egyaránt alkalmasak. A mosdatókendőket hordozható dobozos adagolóba töltöttük.

Kozmetikai kendők


Ajánlott termékek

A mindig kéznél lévő kendőktől a betegek jobban fogják érezni magukat. A rendkívül puha Tork kozmetikai kendők kínálata és a mutatós Tork kozmetikaikendő-tartó az odafigyelés apró jele.

Törlők


Ajánlott termékek

Napközben folyamatos karbantartásra van szükség: fel kell törölni a kiömlött vizet, folyadékot vagy ételmaradékot – és persze a kéztörlés is kötelező. A Tork Plus törlőpapír sokoldalú termék, amely elsősorban ezekhez a feladatokhoz való. A Tork Reflex™ hordozható adagolóval kiegészülve pedig (amely kézbe fogható vagy kocsira szerelhető) a csapattagok könnyen elérik a szükséges papírmennyiséget, amikor csak szükségük van rá.

Szalvéták


Ajánlott termékek

Extra higiéniát szeretne teremteni a bentlakók számára, alacsonyabb, a hagyományos szalvétaadagolókhoz képest* legalább 25%-kal kisebb felhasználás mellett? A megoldás a Tork Xpressnap® szalvétaadagoló rendszer. A laponkénti adagolással csökken a szalvétahulladék mennyisége, javul a higiénia, kisebb a tárhelyigény, csökken a feltöltések száma, és ritkábban van szükség rendelésre. A többféle formavilágban és színben kapható adagolókkal és szalvétákkal személyre szabott, otthonos környezetet teremthet.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

A megfelelő higiénia fenntartásához vesse be a könnyen tisztítható, nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Zárt teteje elválasztja a hulladékot a külvilágtól, így nagyobb lesz a tisztaság. Könnyen tisztítható, üríthető, és a bélelése is gyerekjáték az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal.