Hand hygiene.tif

Nyilvános mosdók

A nyilvános mosdók megfelelő tisztaságának megőrzése kevés karbantartást igénylő higiéniai rendszerek megléte mellett egyszerűbb feladat. A gyorsan cserélhető, zárt utántöltőkkel és a nagy kapacitású adagolókkal tovább őrizhető meg a tisztaság, a takarítószemélyzet pedig a fontosabb feladatokra koncentrálhat. Laponként adagolt, többcélú törlőink segítségével gyorsan felitatható a kifröcskölt víz, szárazra törölhető a kéz, és csökkenthető a hulladékmennyiség.

Kéztörlők


A gyors és olcsó kéztörléshez költségtudatos, mégis hatékony megoldást ajánlunk. A Tork Xpress™ Multifold puha kéztörlő hibátlan választás. A laponkénti adagolású Tork Xpress™ Multifold kéztörlő-adagolóval együtt használva szabályozni lehet a fogyasztást. Így kevesebb hulladék, de több érték képződik.

Tork Xpress® Multifold kéztörlő-adagoló

Tork Xpress® Multifol...

Termék : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold kéztörlő

Tork Xpress® Soft Mul...

Termék : 120288

Szappan


Az egészségügyi létesítményekben nincs második esély az első benyomás javítására. A mutatós Tork folyékonyszappan-adagolók modern, fényes kivitelűek, könnyen tisztíthatók, és kulccsal zárhatók – így biztonságosak és higiénikusak is. Az adagolókban színezék- és illatmentes Tork kézkímélő folyékony szappan található, amely csökkenti az allergiás reakciók kialakulását. Így a vendégek a betegekkel és a személyzettel egyenrangú odafigyelésben részesülnek.

Tork habszappan-adagoló

Tork habszappan-adagoló

Termék : 561500

Tork extra kézkímélő habszappan

Tork extra kézkímélő ...

Termék : 520701

Fertőtlenítő


Ajánlott termékek

Próbálja ki a fertőtlenítő és hidratáló hatású Tork alkoholos kézfertőtlenítő gélt. Gyorsan fertőtleníti a kézfejet, a hozzáadott hidratáló pedig óvja a bőrt. Az érintés nélküli, könyökkaros Tork folyékonyszappan-adagolókkal kiegészülve garantált a higiénia, és minimális a keresztfertőzés veszélye.

Tork folyékonyszappan-adagoló – könyökkaros

Tork folyékonyszappan...

Termék : 560100

Tork alkoholos kézfertőtlenítő gél

Tork alkoholos kézfer...

Termék : 420103

Toalettpapír


Ajánlott termékek

Kevesebb felhasznált mennyiség, feltöltés és kiadott pénz: ezt jelenti az extra nagy kapacitású Tork SmartOne® adagoló. Laponkénti adagolás, amely akár 40%-kal is csökkenti a felhasználást. Erőteljes kialakításának köszönhetően a nagy igénybevételt is kiválóan bírja. A puha, nagytekercses Tork Advanced törlőpapírokat ritkábban kell feltölteni, és több látogató használhatja őket.

Tork SmartOne® Mini toalettpapír

Tork SmartOne® Mini t...

Termék : 472193

Törlők


Ajánlott termékek

Napközben folyamatos karbantartásra van szükség: fel kell törölni a kiömlött vizet, folyadékot vagy ételmaradékot – és persze a kéztörlés is kötelező. A Tork Plus törlőpapír sokoldalú termék, amely elsősorban ezekhez a feladatokhoz való. A Tork Reflex™ hordozható adagolóval kiegészülve pedig (amely kézbe fogható vagy kocsira szerelhető) a csapattagok könnyen elérik a szükséges papírmennyiséget, amikor csak szükségük van rá.

Tork Reflex™ törlőpapír

Tork Reflex™ törlőpapír

Termék : 473242

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termék

A megfelelő higiénia gyors megteremtéséhez vesse be a nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Zárt teteje elválasztja a hulladékot a külvilágtól, így nagyobb lesz a tisztaság. Könnyen tisztítható, üríthető, és a bélelése is gyerekjáték az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal.

Tork 50 literes hulladékgyűjtő

Tork 50 literes hulla...

Termék : 563000

Tork hulladékgyűjtő zsák, 50 literes

Tork hulladékgyűjtő z...

Termék : 204060