Healthcare 2.tif

Betegápolás

A betegápolás megkönnyítése és az ellátó személyzet, illetve a látogatók számára fontos tisztaság megőrzése érdekében sokféle kéz- és felülettisztító alapterméket kínálunk. Lágy szappanjaink, puha, több célra alkalmas törlőink, hatékony fertőtlenítőink és hidratáló kézápolóink mindenfajta betegszobai ellátás során jól jönnek. Modern, higiénikus adagolóinkkal kiegészítve pedig javul a kézmosási hajlandóság, és csökken a fertőzésveszély.

Szappan


Ajánlott termékek

A Tork extra kézkímélő habszappan lágy, kímélő formulája egyaránt ideális és kényelmes megoldás a személyzet és a betegek számára. Az extra lágy formula bőrgyógyászatilag tesztelt, a bőrápoló összetevők pedig óvják az érzékeny bőrt a gyakori kézmosások során.
Az érintés nélküli Intuition™ szenzorral felszerelt Tork habszappan-adagoló vagy a manuális üzemeltetésű habszappan-adagoló egyaránt beszerelhető oda, ahol a csend és nyugalom kiemelten fontos, így a rendszer rugalmasan alakítható a betegszobákban érvényes kézhigiéniai előírásokhoz.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A kéztörlés rendkívül fontos a keresztfertőzések megelőzésének érdekében. A kéztörlő-adagolók által keltett zaj a betegszobában azonban zavarhatja azokat, akiknek ágynyugalomra van szükségük a gyógyuláshoz. A Tork Xpress™ Multifold kéztörlő-adagolók megbízható és hangtalan laponkénti adagolást biztosítanak. A Tork Advanced és Premium papírtörlők pedig gyorsabban felszívják a nedvességet, így a felhám felsértése nélkül, felitatással is szárítható a bőrfelület. Az extra ápolásért.

Fertőtlenítő


Ajánlott termékek

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) öt lépést ajánl a megfelelő kézhigiéniához a beteggondozásban. A Tork termékei minden lépés során nélkülözhetetlenek.
A Tork alkoholos kézfertőtlenítők többféle kiszerelésben kaphatók, és többféle célra alkalmasak. A betegek pedig, ha látják, hogy a gondozók odafigyelnek a kezük tisztaságára, biztonságban érzik magukat. Alkoholos kézfertőtlenítőink hidratáló összetevőkkel ápolják a kezet, hiszen a gyógyító kéznek magának is egészségesnek kell lennie.

Hidratálók


Ajánlott termékek

A gyakran kezet mosó gondozók maguk is gondoskodást igényelnek. A kéz védelmére ebben az esetben a már sokaknál bevált, illatmentes Tork kéz- és testápolót ajánljuk. A gazdag, kényeztető, hidratáló összetevőktől a kéz bőre puha és ápolt lesz. A kompakt kialakítású Tork Mini kézápoló-adagolót véletlenül sem lehet összetéveszteni a nagyobb méretű szappan- és fertőtlenítőadagolókkal. A lezárt, higiénikus utántöltő flakonok tartalma gyorsan áttölthető, így kicsi a keresztfertőzés veszélye.

Toalettpapír


Fokozottabb higiénia és akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztás érhető el a Tork SmartOne® rendszerrel. A laponkénti adagolásnak köszönhetően a felhasználó csak a valóban használt papírt érinti meg, és a fogyasztás is csökken. A zavartalan higiénia megteremtése érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced papírtípust.

Mosdókendő


Ajánlott termék

A megfelelő higiénia olykor megkívánja az alapos, ám kíméletes sikálást. Az erős, mégis puha, az adott feladathoz tervezett Tork mosdókendőkkel egyszerű feladat az alapos, mégis kíméletes fürdetés. Bőr- és felülettisztításra egyaránt alkalmasak. A mosdókendőket hordozható dobozos adagolóba töltöttük.

Kozmetikai kendők


Ajánlott termékek

A mindig kéznél lévő kendőktől a betegek jobban fogják érezni magukat. A rendkívül puha Tork kozmetikai kendők kínálata és az őket tároló, falra szerelt vagy állványos kivitelű, de mindenképpen mutatós Tork kozmetikaikendő-tartó az odafigyelés apró jele.

Törlők


Ajánlott termékek

Napközben folyamatos karbantartásra van szükség: fel kell törölni a kiömlött vizet, folyadékot vagy ételmaradékot – és persze a kéztörlés is kötelező. A Tork Plus törlőpapír sokoldalú termék, amely elsősorban ezekhez a feladatokhoz való. A Tork Reflex™ hordozható adagolóval kiegészülve pedig (amely kézbe fogható vagy kocsira szerelhető) a csapattagok könnyen elérik a szükséges papírmennyiséget, amikor csak szükségük van rá.

Szalvéták


Ajánlott termékek

Alacsonyabb, a hagyományos szalvétaadagolókhoz képest* legalább 25%-kal kisebb felhasználásra törekszik? A megoldás a Tork Xpressnap szalvétaadagoló rendszer. Az egydarabos adagolással lecsökken a szalvétahulladék mennyisége, ám javul a higiénia. A többféle formavilágban és színben kapható adagolókat és szalvétákat személyre is szabhatja, illetve fontos üzeneteket közölhet velük.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termék

A megfelelő higiénia fenntartásához vesse be a könnyen tisztítható, nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Zárt teteje elválasztja a hulladékot a külvilágtól, így nagyobb lesz a tisztaság. Könnyen tisztítható, üríthető, és a bélelése is gyerekjáték az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal.