Healthcare 2.tif

Egészségügy

Minden egészségügyi létesítmény kifejezett célja a betegek életminőségének javítása. Kézhigiéniai rendszereinket kifejezetten az ellátó személyzet számára fejlesztettük; mindegyik csökkenti a fertőzésveszélyt. Így kollégái könnyebben fenn tudják tartani a higiénia magas szintjét, és arra figyelhetnek, ami a legfontosabb: a kiváló minőségű betegápolásra. Hogyan segítjük a csapattagokra, a betegekre és a létesítmény állapotára való odafigyelést?

Tekintse meg egészségügyi környezetbe ajánlott termékeinket

Betegápolás

A betegápolás megkönnyítése és az ellátó személyzet, illetve a látogatók számára fontos tisztaság megőrzése érdekében sokféle kéz- és felülettisztító alapterméket kínálunk. Lágy szappanjaink, puha, több célra alkalmas törlőink, hatékony fertőtlenítőink és hidratáló kézápolóink mindenfajta betegszobai ellátás során jól jönnek. Modern, higiénikus adagolóinkkal kiegészítve pedig javul a kézmosási hajlandóság, és csökken a fertőzésveszély.
Ajánlataink

Bentlakásos ellátás

A bentlakásos ellátás az otthon szabadságát ötvözi egy ápoló intézmény higiéniai előírásaival. A legyengült betegek ápolásának támogatása (és a fertőzések terjedésének elkerülése) érdekében örömmel osztjuk meg Önnel azt, hol van a legnagyobb szükség a megfelelő kézhigiéniára. A gyakori kézmosáshoz sokféle puha kéztörlőt és kímélő bőrápolási terméket kínálunk. A megfelelő higiénia pedig a látványos dizájntól, a könnyen tisztítható kiviteltől, valamint a biztonság és higiénia érdekében kulccsal zárt kialakítástól lesz teljes: ezt kínálják mutatós adagolóink.
Ajánlataink

Bemosakodó

Külön figyelmet érdemel a műtétek előtti és utáni higiénia. A bemosakodókra érvényes előírások rendkívül szigorúak, és egyúttal nélkülözhetetlenek a fertőzések megelőzéséhez. Az általunk kínált kézhigiéniai termékek a legszigorúbb előírásoknak és a bemosakodókra érvényes rendelkezéseknek egyaránt megfelelnek – az ellátó személyzet tagjai így nem hozhatnak rossz döntéseket. Termékeink elpusztítják a baktériumokat, de védik a bőrt. Az ellátó személyzet tagjai, akik állandóan kezet mosnak vagy fertőtlenítenek, jól tudják, milyen fontos a megfelelő bőrápolás.
Ajánlataink

Rendelő

A rendelőkben mindig nagy a forgalom. A keresztfertőzés veszélye minden egyes beteggel, ápolóval, felületérintéssel drámaian nő. A fertőzés megakadályozásának egyetlen módja a higiénia fenntartása az egyes betegek kezelése előtt, alatt és után. A gyakran kezet mosó dolgozók értékelni fogják lágy, hatékony kéztisztítóinkat és puha, kímélő kéztörlőinket. És mivel kevés a hely, adagolóink kompakt kialakításúak és könnyen használhatóak lettek, növelve a kézmosási hajlandóságot. 
Ajánlataink

Nyilvános mosdók

A nyilvános mosdók megfelelő tisztaságának megőrzése kevés karbantartást igénylő higiéniai rendszerek megléte mellett egyszerűbb feladat. A gyorsan cserélhető, zárt utántöltőkkel és a nagy kapacitású adagolókkal tovább őrizhető meg a tisztaság, a takarítószemélyzet pedig a fontosabb feladatokra koncentrálhat. Laponként adagolt, többcélú törlőink segítségével gyorsan felitatható a kifröcskölt víz, szárazra törölhető a kéz, és csökkenthető a hulladékmennyiség.
Ajánlataink

Mosdóhelyiség

Mosdóinkban minden megtalálható a kézhigiénia biztosításához. Az ellátó személyzet számára minden pillanatban, a beteg közvetlen közelében is lehetséges a higiénikus kéztisztítás. A gyakori kézmosást igénylő feladatokat végző személyzet tagjai pedig értékelni fogják kíméletes kézhigiéniai termékeinket. Hab- és folyékony szappanjaink, alkoholos fertőtlenítőink és kézápoló krémeink hatékonyan, mégis kíméletesen tisztítják, fertőtlenítik és hidratálják a kezet, a puha tapintású kéztörlők pedig nem okoznak bőrirritációt. Kompakt kialakítású, laponkénti adagolású kéztörlő- és kézkrém-adagolóink és a hozzájuk tartozó lezárt utántöltők higiénikusak, és megelőzik a keresztfertőzések kialakulását.
Ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Dining.tif

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg. Ajánlataink
Wiping and Cleaning 1.tif

Törlés és tisztítás

Ellenálló, higiénikus kendőinkkel és adagolóinkkal tartani tudja a sebességet napközben, amikor feltörli a kiömlött olajat, vagy elvégzi az utolsó simításokat. Tőlünk bármit, bármikor beszerezhet, így a figyelme az Önnek fontos teendőkön maradhat. Ajánlataink
Kitchen.tif

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt. Ajánlataink