Healthcare 2.tif

Egészségügy

Minden egészségügyi létesítmény kifejezett célja a betegek életminőségének javítása. Kézhigiéniai rendszereinket kifejezetten az ellátó személyzet számára fejlesztettük; mindegyik csökkenti a fertőzésveszélyt. Így kollégái könnyebben fenn tudják tartani a higiénia magas szintjét, és arra figyelhetnek, ami a legfontosabb: a kiváló minőségű betegápolásra. Hogyan segítjük a csapattagokra, a betegekre és a létesítmény állapotára való odafigyelést?

Tekintse meg egészségügyi környezetbe ajánlott termékeinket

Betegápolás

A betegápolás megkönnyítése és az ellátó személyzet, illetve a látogatók számára fontos tisztaság megőrzése érdekében sokféle kéz- és felülettisztító alapterméket kínálunk. Lágy szappanjaink, puha, több célra alkalmas törlőink, hatékony fertőtlenítőink és hidratáló kézápolóink mindenfajta betegszobai ellátás során jól jönnek. Modern, higiénikus adagolóinkkal kiegészítve pedig javul a kézmosási hajlandóság, és csökken a fertőzésveszély.
Ajánlataink

Bentlakásos ellátás

A bentlakásos ellátás az otthon szabadságát ötvözi egy ápoló intézmény higiéniai előírásaival. A legyengült betegek ápolásának támogatása (és a fertőzések terjedésének elkerülése) érdekében örömmel osztjuk meg Önnel azt, hol van a legnagyobb szükség a megfelelő kézhigiéniára. A gyakori kézmosáshoz sokféle puha kéztörlőt és kímélő bőrápolási terméket kínálunk. A megfelelő higiénia pedig a látványos dizájntól, a könnyen tisztítható kiviteltől, valamint a biztonság és higiénia érdekében kulccsal zárt kialakítástól lesz teljes: ezt kínálják mutatós adagolóink.
Ajánlataink

Bemosakodó

Külön figyelmet érdemel a műtétek előtti és utáni higiénia. A bemosakodókra érvényes előírások rendkívül szigorúak, és egyúttal nélkülözhetetlenek a fertőzések megelőzéséhez. Az általunk kínált kézhigiéniai termékek a legszigorúbb előírásoknak és a bemosakodókra érvényes rendelkezéseknek egyaránt megfelelnek – az ellátó személyzet tagjai így nem hozhatnak rossz döntéseket. Termékeink elpusztítják a baktériumokat, de védik a bőrt. Az ellátó személyzet tagjai, akik állandóan kezet mosnak vagy fertőtlenítenek, jól tudják, milyen fontos a megfelelő bőrápolás.
Ajánlataink

Rendelő

A rendelőkben mindig nagy a forgalom. A keresztfertőzés veszélye minden egyes beteggel, ápolóval, felületérintéssel drámaian nő. A fertőzés megakadályozásának egyetlen módja a higiénia fenntartása az egyes betegek kezelése előtt, alatt és után. A gyakran kezet mosó dolgozók értékelni fogják lágy, hatékony kéztisztítóinkat és puha, kímélő kéztörlőinket. És mivel kevés a hely, adagolóink kompakt kialakításúak és könnyen használhatóak lettek, növelve a kézmosási hajlandóságot. 
Ajánlataink

Nyilvános mosdók

A nyilvános mosdók megfelelő tisztaságának megőrzése kevés karbantartást igénylő higiéniai rendszerek megléte mellett egyszerűbb feladat. A gyorsan cserélhető, zárt utántöltőkkel és a nagy kapacitású adagolókkal tovább őrizhető meg a tisztaság, a takarítószemélyzet pedig a fontosabb feladatokra koncentrálhat. Laponként adagolt, többcélú törlőink segítségével gyorsan felitatható a kifröcskölt víz, szárazra törölhető a kéz, és csökkenthető a hulladékmennyiség.
Ajánlataink

Mosdóhelyiség

Mosdóinkban minden megtalálható a kézhigiénia biztosításához. Az ellátó személyzet számára minden pillanatban, a beteg közvetlen közelében is lehetséges a higiénikus kéztisztítás. A gyakori kézmosást igénylő feladatokat végző személyzet tagjai pedig értékelni fogják kíméletes kézhigiéniai termékeinket. Hab- és folyékony szappanjaink, alkoholos fertőtlenítőink és kézápoló krémeink hatékonyan, mégis kíméletesen tisztítják, fertőtlenítik és hidratálják a kezet, a puha tapintású kéztörlők pedig nem okoznak bőrirritációt. Kompakt kialakítású, laponkénti adagolású kéztörlő- és kézkrém-adagolóink és a hozzájuk tartozó lezárt utántöltők higiénikusak, és megelőzik a keresztfertőzések kialakulását.
Ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Kitchen.tif

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt. Ajánlataink
Washroom.tif

Mosdó

Kiváló minőségű, mosdókba szánt termékeinkkel gyerekjáték megfelelő benyomást kelteni az ügyfelekben és a dolgozókban. Az általunk ajánlott termékeket az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Kipróbált és bevált megoldásaink közül hamar kiválaszthatja majd a megfelelőt. Az ajánlott termékeket az alábbi csoportokra osztottuk: Ajánlataink
Wiping and Cleaning 1.tif

Törlés és tisztítás

Ellenálló, higiénikus kendőinkkel és adagolóinkkal tartani tudja a sebességet napközben, amikor feltörli a kiömlött olajat, vagy elvégzi az utolsó simításokat. Tőlünk bármit, bármikor beszerezhet, így a figyelme az Önnek fontos teendőkön maradhat. Ajánlataink