Washroom 2.tif

Essentials

If you need cost-efficient, low-maintenance washrooms, where a lot of users get in and out quickly, the right components—including robust hygiene systems—are essential. Our one-at-a-time towel and tissue dispensers can help you control consumption. What's more, our high-capacity soap and paper refills help provide consistent service without committing resources for cleaning and maintenance.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A gyors és olcsó kéztörléshez egyszerű, mégis hatékony kéztörlőket ajánlunk. A Tork Soft Singlefold kéztörlők pazar ár/érték arányt kínálnak. A laponkénti adagolású Tork Singlefold adagoló használatával jól szabályozható a fogyasztás. Az adagoló szinte kifogyás nélkül, folyamatosan képes ellátni a látogatókat.

Szappan


Ajánlott termékek

A Tork sprayszappan ideális választás nagy forgalmú mosdóhelyiségekbe, mivel egyetlen feltöltéssel 3000 kézmosást tesz lehetővé. A szabályozott mennyiséget kiadó adagolóval kombinálva a szappan valóban tartós és költséghatékony megoldás. A Tork szappanadagolóit a takarítószemélyzet és a vendégek egyaránt tanúsítottan könnyen használhatják – akkor is, ha esetleg gyengébb a kezük. Praktikus kialakításuk révén alacsonyan tartják a költségeket, és minden vendég számára megfelelő higiéniát biztosítanak a mosdóban.

Toalettpapír


Ajánlott termékek

A papírhasználat akár 40%-kal is csökkenthető a laponkénti adagolású Tork SmartOne™ toalettpapír-adagolóval. Ezt a rendkívül nagy kapacitású, robosztus külsejű adagolót kifejezetten nagy igénybevételhez terveztük. A zavartalan működés és a minél kevesebb karbantartás érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced minőséget.

Légfrissítés


Ajánlott termékek

A kellemetlen szagok kialakulásának megelőzéséhez két takarítás között használja a tartós, kiváló minőségű Tork citrusos illatosító sprayt. A Tork illatosítóspray-adagolóba töltve a koncentrált, illóolajos készítmény semlegesíti a kellemetlen szagokat, és 24 órán át kellemes illatot bocsát ki. A szintjelzőről könnyen leolvasható, mikor van szükség utántöltésre. Az utántöltés gyors és egyszerű. A tartós légfrissítő hatékonyan és hatásosan működik.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

Szerezzen be a mosdóba egy nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Könnyen tisztítható, üríthető, és az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal való megtöltése is egyszerű. Hasonló kivitelben diszkrét Tork intimtasak-tartó is kapható.