Easy handling.tif

Tork Easy Handling™

Az ergonomikus kialakítás és a Tork Easy Handling™ csomagolás segítségével könnyebb megbirkózni a dobozok és zsákok kezelésével. A létesítmény dolgozói így időt és energiát spórolnak. A rutinfeladatok gyorsabban, kényelmesebben elvégezhetők, így több idő és energia jut a fontos feladatokra.

Tork Easy Handling doboz


Tekercses és hajtogatott papírtörlőkhöz, illetve toalettpapírhoz.

A takarítók a szervezetük számára megerőltető fizikai munkával töltik a napjaikat. Ha könnyíteni tud a terheiken, kevésbé fáj majd a hátuk, és hatékonyabban végezhetik a munkájukat. Ezért találhatók praktikus fogantyúk a Tork Easy Handling dobozon, amelyeket egy vagy két kézzel is meg lehet emelni. A rajta található perforált csíkokkal egyszerűbb a doboz felbontása, kilapítása és ártalmatlanítása.

Tork Easy Handling fólia


Hajtogatott kéztörlőkhöz, illetve Tork SmartOne® toalettpapírhoz.

Ha kevés az idő, és szűkös a tárhely, fontos, hogy a csomagolás kezelésére csak a szükséges időt és helyet fordítsuk. Ezért helyeztünk perforált nyílásokat a Tork Easy Handling fólia oldalára és tetejére: így könnyebb felnyitni. Mivel a zsák magától összemegy, minimális helyet foglal a polcon, és ha kiürült, egyszerűen eldobható. A csapat tagjai minden bizonnyal a hordozást megkönnyítő, praktikus fogantyút is értékelik majd.