Food industry.tif

Élelmiszeripar

Minden nap kihívást jelent a gyors és hatékony munkavégzés, a felületek és a munkagépek tökéletes tisztasága mellett. A tisztítás felgyorsítása érdekében kifejezetten Önnek való termékeket kínálunk. Korszerűsítjük a tisztítás műveletét, és felgyorsítjuk a munkagépek, evőeszközök, felületek és a kéz tisztítását. Így több marad a tényleges feladatok ellátására: az élelmiszer-készítésre és a vendégek lenyűgözésére.

Tekintse meg élelmiszeripari felhasználásra ajánlott termékeinket

Törlés a termelési helyeken

A kiömlött folyadékot gyorsan magukba szívó és az alapanyag-maradékokat eltüntető törlőpapírok garantálják a gyártás folyamatosságát. Sokféle, élelmiszer-ipari használatra alkalmas törlőpapírt és cseppálló adagolót kínálunk – így minden higiénikus és rendezett marad. Kézmosás, evőeszköz-fényezés, felülettörlés: bármire is van szüksége a konyhai műveletekhez, mi biztosítani tudjuk.
Ajánlataink

Tisztítás

Még hatékonyabb higiénia és tiszta, jól üzemelő munkagépek? Használja ellenálló, élelmiszerrel érintkezhető higiénikus adagolóinkat. Így gyorsabban elkészül a nehéz súrolás és a rendszeres karbantartás, Ön pedig a legfontosabbra: az élelmiszer-készítésre figyelhet.
Ajánlataink

Mosdóhelyiség

Kényelmes és hatékony kézmosási és szárítási megoldásaink révén a dolgozók több időt tölthetnek a gyártósor mellett. Mosdókba kínált termékeinkkel meggátolhatja a baktériumok továbbterjedését – műszak előtt, közben és után is.
Ajánlataink