Wiping and Cleaning 4.tif

Törlés és tisztítás

Segítsen ügyfeleinek, hogy a lehető legkevesebb munkaráfordítással végezhessék el a tisztítási feladatokat. Ebben segítenek professzionális minőségű törlőink és tisztítókendőink. Minden tisztítókendő egy-egy adott feladat elvégzésére készült. A feladatnak megfelelő tisztítókendő alkalmazásával a feladat gyorsabban, kevesebb erőráfordítással teljesíthető.
Válasszon megfelelő törlőpapírt
Válasszon megfelelő adagolót

Törlés és tisztítás

Törlés a gyártósoron

A gyártást megelőző gyakori feladatok közé tartozik a kifröccsent anyagok feltörlése, a kiömlött folyadékok felitatása, valamint a por és a szennyeződés eltávolítása. Minél hamarabb végeznek mindezzel, annál gyorsabban elkezdődhet a munka. Több célra alkalmas törlőink erős, rugalmas, kiváló nedvszívó képességű anyagokból készültek. Kiválóan alkalmasak a munkaeszközök tisztán tartására, a felületek ragyogóvá tételére és a bonyolult alkatrészek működőképességének megőrzésére. És ha a közelben egy adagoló is akad, a törlők elérése igazán semmiség.
Ajánlataink

Tisztítás

A rendszeres karbantartás – például a szennyeződés és a makacs foltok eltávolítása a felületről, a gépekről és a munkaeszközökről – minimálisra csökkenti a leállást. Kendőinkkel (szárazon, illetve vízbe, oldó- vagy mosószerbe mártva) könnyebb a tisztítás. A papírnál jóval tartósabb tisztítókendőink tovább és gyorsabban használhatók, így kevesebb időt és pénzt emésztenek fel.
Ajánlataink

Polírozás

Fényes, védett felületet szeretne? A megoldás a polírozó kendővel felvitt políranyag és dörzsölés, a végeredmény pedig makulátlan felület. A titok a célnak megfelelő kialakítású kendők használatában rejlik: ezek ugyanis elég puhák ahhoz, hogy ne karcoljanak, mégis tökéletesen alkalmasak a polírozásra. Tartós, a célnak megfelelő polírozó kendőink magukba szívják és egyenletesen oszlatják el a políranyagot – a munkavégzés így gyorsabb, a végeredmény pedig még mutatósabb lesz. 
Ajánlataink

Mosdóhelyiség

A Tork mosdóhelyiségeit a dolgozók közelében felszerelve időt takaríthat meg: minél gyorsabban mossák és törlik meg a kezüket, annál gyorsabban állhatnak neki az újabb feladatnak.
Ajánlataink

Mosdó

A Tork számtalan kiváló minőségű terméket állít elő mosdóhelyiségekbe, amelyek megteremtik a szükséges higiéniát az ügyfelek és az ott dolgozók számára. Higiénikus, felhasználóbarát, nagy kapacitású és költséghatékony rendszereink minden mosdóhigiéniai termékkínálatunkban szerepelnek.
Ajánlataink