FSC.tif

Létesítményüzemeltető vállalatok

Akár a létesítmény felügyelőjeként, akár a takarítószemélyzet tagjaként dolgozik, azon vagyunk, hogy megkönnyítsük egy kicsit a munkáját. Sokféle Tork tisztítóeszközt, adagolót és értékesítésnövelő eszközt kínálunk takarítóvállalatok és viszonteladók számára. Mindent azért teszünk, hogy Ön és az ügyfelei hamar végezni tudjanak a legfontosabb, minden vállalatnál megoldásra váró tisztítási feladatokkal. Ha pedig ez megvan, mindenkinek több ideje marad a legfontosabbra: a saját ügyfeleire.

Tork színes többször használható tisztítókendők


A Tork színes többször használható tisztítókendők négyféle színben kaphatók – megkülönböztethetővé teszik az egyes feladatokat a szennyeződések megelőzése érdekében. Ezek az erős tisztítókendők többször is felhasználhatók, és ISEGA tanúsítvánnyal rendelkeznek, miszerint élelmiszerekkel érintkezhetnek.

Tork nedves kendők


A Tork felülettisztító nedves kendők könnyen eltávolítják a felületről a szennyeződéseket, olajat és zsiradékot. Bőrbarát, illatmentes kendők; praktikus, hordozható vödörben kaphatók.

Tork belsőmag-adagolású törlő


Tork M2 belsőmag-adagolású rendszerünk olyan többcélú törlőpapírokat biztosít, amellyel minden könnyebb tisztítási és törlési feladat elvégezhető.

Tork tisztítókendő


A mosó- és tisztítószerekkel végzett feladatokhoz a Tork tisztítókendőt és a W4 rendszert ajánljuk, amely erős, nedvszívó, többször is használható kendőket kínál, amelyek egyúttal puhák és rugalmasak is. Kiválóan alkalmasak kisméretű, sérülékeny felületű tárgyak tisztításához.

Nézze meg létesítményüzemeltető vállalatok számára szóló termékeinket, szolgáltatásainkat és javaslatainkat

Tork Easy Handling™

Az ergonomikus kialakítás és a Tork Easy Handling™ csomagolás segítségével könnyebb megbirkózni a dobozok és zsákok kezelésével. A létesítmény dolgozói így időt és energiát spórolnak. A rutinfeladatok gyorsabban, kényelmesebben elvégezhetők, így több idő és energia jut a fontos feladatokra. Kutatásaink során rájöttünk, hogy a Tork szállításra szolgáló csomagolásával a termékek kibontása és felhasználása előtt számos alkalommal érintkeznek. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a kedvezőtlen környezetben végzett nehéz fizikai munka miatt a takarítómunkások között gyakoriak a munkához kapcsolódó egészségügyi panaszok. Mivel higiéniai termékeink csomagolásával minden héten rengetegen érintkeznek, arra gondoltunk, hogy a szállításra szolgáló csomagolás átalakítása számos előnnyel járna. Biometrikus adatok és ergonómiai szempontok alkalmazásával biztosítani tudjuk a leginkább felhasználóbarát kialakítás megszületését. Mára számos szállításra szolgáló csomagolásunk van, amelyek gyorsabb, könnyebb és ergonomikusabb munkavégzést tesznek lehetővé a végfelhasználó számára.
Ajánlataink

Többet szeretne tudni egyéb kiemelt területekről is?

Wiping and Cleaning 1.tif

Törlés és tisztítás

Ellenálló, higiénikus kendőinkkel és adagolóinkkal tartani tudja a sebességet napközben, amikor feltörli a kiömlött olajat, vagy elvégzi az utolsó simításokat. Tőlünk bármit, bármikor beszerezhet, így a figyelme az Önnek fontos teendőkön maradhat. Ajánlataink
Kitchen.tif

Konyha

A konyha, étterem, bár vagy kávézó higiéniájának megőrzése az adott célnak megfelelő törlőkkel és tisztítókendőkkel a legegyszerűbb. Az adott célnak megfelelő törlőinkkel és tisztítókendőinkkel minden feladat gyorsan, magabiztosan végezhető el vendégtérben és kiszolgáló helyiségben egyaránt. Ajánlataink
Dining.tif

Vendéglátás

Teremtse meg a kívánt benyomást és hangulatot a stílusához illő szalvéták és asztalkultúra-termékek összeválogatásával. Akár csupán gyors harapnivalók, italok vagy épp ötfogásos vacsorák szerepelnek az étlapon, a kellő hatékonyságot és praktikusságot biztosító termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg. Ajánlataink