Foodservice_Washroom_original.png

Exkluzív mosdó

Ha egy mosdóból kijőve az emberek a benti élményeikről beszélnek, az a pazar kialakítást dicséri. Szeretné letenni vállalata névjegyét, és mély benyomást tenni másokra? Exkluzív mosdók részére ajánlott termékeink látványos formákból és kiváló minőségű anyagokból állnak össze, és segítségükkel luxuskivitelű mosdóhelyiségek teremthetők. Az ügyfelekkel való kiemelt bánásmód már itt elkezdődik.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

Ha mély benyomást akarunk tenni, minden apróság számít. A QuickDry(TM) technológiájú Tork Premium extra puha kéztörlőket használva a vendégek kényeztetve érezhetik magukat. Nagy méretük, puhaságuk és nagy nedvszívó erejük valódi luxusélményt kínál. A csúcsminőség a Tork Xpress™ hajtogatott kéztörlő-adagolójával lesz teljes. Az Image Design termékcsaládba tartozó, karcsú, diszkrét kialakítású adagolóval a mosdó páratlan külsőt kap.

Toalettpapír


Ajánlott termékek

Tegyen mély benyomást másokra! Ehhez a Tork Soft kéztörlőit ajánljuk. A Tork Mini Jumbo toalettpapír-adagoló kiválasztásával egy harmonikus, mégis modern adagoló birtokosa lesz. A kapacitása elegendő ahhoz, hogy mindig legyen benne elég papír.

Légfrissítés


Ajánlott termékek

Az első benyomás meghatározó. Fogadja a mosdóba betérőket a Tork citrusos illatosító spray illatával. A különleges összetevőkből álló, kiváló minőségű illóolajat diszkréten adagolja a levegőbe a Tork illatosítóspray-adagoló. A levegő sokáig friss illatú marad, mivel semlegesíti a kellemetlen szagokat, és minden értelemben hozzájárul a kellemes mosdóbeli élményhez.

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

Mindehhez kiváló kiegészítő és valóban kényelmes darab a Tork nagy kapacitású (40 literes) hulladékgyűjtője. Vonzó külseje magába zárja a hulladékot, így kellemes környezetet teremt. Könnyen tisztítható, üríthető, és az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal való megtöltése is egyszerű.

Intimtasak-tartó


Ajánlott termékek

A diszkrét kivitelű Tork intimtasak-tartót az adagolókhoz illő változatban is forgalmazzuk. A Tork intimtasak-tartó egyszerűen leemelhető és áthelyezhető, így könnyű körülötte rendet tartani.