A laponkénti adagolással csökken a hulladékmennyiség, ami a környezet és az egész terv számára egyaránt hasznos.
Michael Clift Executive mesterszakács, Burger Project, Rockpool Group
Ezek a törlőkendők biztosan velem jönnek a Bocuse d’Orra.
Ørjan Johannesen A 2015-ös Bocuse d’Or nyertese
Az Image Design letisztult és modern megjelenése az étterem valamennyi részéhez illik, a konyhai területtől kezdve a mosdóhelyiségekig. Egységes designt kölcsönöz a belső tereknek, ami különösen fontos számunkra.
Frode Laupsa A Sjømagasinet konyhafőnök helyettese
Mi mindig meglátjuk a vendéget, és megkérdezzük tőlük, hogy vannak, hogy aludtak. A napi feladatunk, hogy mindezt minden egyes nap, minden vendégünknek megadjuk.
Geert Snaet A balti államokat felügyelő regionális igazgató