Page 'Xpressnap'

Components

Tork Xpressnap®

Ideális megoldás a vendéglátóegység hatékonyságának növelésére. Egy védett, egyenkénti lapadagolású rendszer, mely legalább 25%-kal csökkenti a szalvéta felhasználást*! 

Tork Xpressnap - Bármely alkalomra

A Tork Xpressnap adagolók és töltőanyagok vonzó és sokoldalú lehetőséget biztosítanak kifejezetten az önkiszolgáló éttermek egyedi igényeire tervezve, a higiénia teljes körű kiszolgálása mellett. Egyenkénti lapadagolásának köszönhetően költséghatékony megoldást kínál, a csökkenő szalvéta fogyasztás mellett kevesebb hulladék keletkezik.

  • Növelje hatékonyságát

    Nagy forgalmú helyeken kiemelten fontos, hogy a csúcsidőszakban görülékenyen menjen a kiszolgálás. Válasszon a széles kínálattal rendelkező Tork Xpressnap szalvéta adagolók közül és növelje hatékonyságát!

  • Mondja el üzenetét

    A vendégek figyelmének felkeltése nehéz ügy. A Tork Xpressnap szalvéta adagolók Ad-a-Glance felülete lehetővé teszi, hogy mindenki tudtára hozza üzenetét. Tudta, hogy a vendégek 75%-a elolvassa a szalvétára nyomtatott üzenetet, és 71%-a vissza is tudja idézni? és azt, hogy a szalvéta felhasználók 33%-a pedig elolvassa az Ad-a-Glance felületen elhelyezett promóciót és 10%-uk él is a lehetőséggel? 

  • Hangsúlyozza környezetvédelmi elhivatottságát

    A vendégek elvárásai magasak, a környezetvédelmet érintően is. A Tork Xpressnap segít, hogy elégedett vendégeket szerezzen, miközben nem kell lemondania a megszokott minőségről. Mindezt ráadásul költséghatékony, higiénikus módon teheti! Válassza a 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készült ToXpressnap szalvétát.

Metadata Fields

seo_information
contactus No