Hygiene.tif

Kiemelt higiéniai követelmények

Rendkívül fontos a munkahelyi keresztfertőzés kockázatának megelőzése. Kímélő szappanjaink, bőrápolóink, fertőtlenítőink és puha törlőpapírjaink segítségével kíméletes marad a gyakori kézmosás, és megelőzhető a baktériumok továbbterjedése. Kézhigiéniai termékkínálatunkban mutatós, érintés nélküli, automatikusan működő adagolók is szerepelnek, amelyekkel tovább csökken a fertőzésveszély terjedése, és növekszik a kézmosási hajlandóság.

Kéztörlők


Ajánlott termékek

A gyakori kézmosás gyengéd bőrápolásért kiált. A Tork Matic® Soft tekercses kéztörlő kellemes tapintású, és gyorsan megszárítja a kezet. A kéztörlők egyesével kerülnek ki az Intuition™ szenzorral felszerelt, megbízható Tork Matic® adagolóból, így Ön csak azt a darabot érinti meg, amit valóban használni fog. A felsorolt termékek közös használatával gyorsan és hatékonyan megteremthető a higiénia, így több idő marad a többi feladatra.

Tork Matic® tekercses kéztörlő adagoló Intuition™ szenzorral, fehér

Tork Matic® tekercses...

Termék : 551100

Tork Matic® Soft tekercses kéztörlő

Tork Matic® Soft teke...

Termék : 120016

Szappan


Ajánlott termékek

Habszappanunk egyszerre kézmosó és fertőtlenítő termék. Rendkívül higiénikus, egyedülállóan alacsony alkoholmennyiséget tartalmaz, illat- és színezékmentes: kiválóan alkalmas gyakori használatra, és csökkenti a kézszárazságot. Csökkenti a bőrirritáció, illetve az allergiás reakció kialakulásának esélyét. Az érintés nélküli, szenzoros adagolóval és a zárt flakonokkal kiegészülve garantált a higiénia, és minimális a keresztfertőzés veszélye.

Tork habszappan adagoló – Intuition™ szenzorral

Tork habszappan adago...

Termék : 561600

Tork fertőtlenítő habszappan

Tork fertőtlenítő hab...

Termék : 520801

Kézfertőtlenítő


Termékjavaslatok

Próbálja ki a fertőtlenítő és hidratáló hatású Tork alkoholos kézfertőtlenítő gélt. Víz nélkül is gyorsan fertőtleníti a kezet, a benne lévő hidratáló pedig óvja a bőrt. Az adagoló pedig könyökkaros kialakítású, így minimális a keresztfertőzés kialakulásának kockázata.

Tork folyékonyszappan-adagoló – könyökkaros

Tork folyékonyszappan...

Termék : 560100

Toalettpapír


Fokozottabb higiénia és akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztás érhető el a Tork SmartOne® rendszerrel. A laponkénti adagolásnak köszönhetően a felhasználó csak a valóban használt papírt érinti meg, és a fogyasztás is csökken. Külső beavatkozástól védett adagolóinkban a bennük lévő tekercsek teljes biztonságban vannak. A zavartalan higiénia megteremtése érdekében a feltöltéshez válassza a Tork Advanced papírtípust.

Tork SmartOne® Mini toalettpapír-adagoló

Tork SmartOne® Mini t...

Termék : 681000

Tork SmartOne® Mini toalettpapír

Tork SmartOne® Mini t...

Termék : 472193

Hulladékgyűjtő


Ajánlott termékek

A megfelelő higiénia fenntartásához vesse be a könnyen tisztítható, nagy kapacitású (50 literes) Tork hulladékgyűjtőt. Zárt teteje elválasztja a hulladékot a külvilágtól, így nagyobb lesz a tisztaság. Könnyen tisztítható, üríthető, és a bélelése is gyerekjáték az erős és megbízható Tork hulladékgyűjtő zsákokkal.

Tork 50 literes hulladékgyűjtő

Tork 50 literes hulla...

Termék : 563000

Tork hulladékgyűjtő zsák, 50 literes

Tork hulladékgyűjtő z...

Termék : 204060

Intimtasak-tartó


Ajánlott termékek

A diszkrét kivitelű Tork intimtasak-tartót a többi adagolóhoz illő változatban is forgalmazzuk. A Tork intimtasak-tartó egyszerűen leemelhető és áthelyezhető, így könnyű körülötte rendet tartani.

Tork 5 literes hulladékgyűjtő

Tork 5 literes hullad...

Termék : 564000

Ülőketisztító


Ajánlott termék

Az extra higiéniára vágyó vendégek kívánságát teljesíti a Tork vécéülőke-tisztító.

Tork Mini folyékonyszappan-adagoló

Tork Mini folyékonysz...

Termék : 561000

Tork WC-ülőke-tisztító

Tork WC-ülőke-tisztító

Termék : 420302

Vécéülőke-takaró


Ajánlott termékek

Extra védelem és plusz higiénia? Válassza a toalettbe dobható Tork vécéülőke-takarókat. A falra szerelhető ülőketakaró-tartó olyan karcsú, hogy a legkisebb fülkében is akad neki hely.

Tork WC ülőketakaró-tartó

Tork WC ülőketakaró-t...

Termék : 344080

Tork vécéülőke-takaró

Tork vécéülőke-takaró

Termék : 750160