Lendítse fel vállalkozását!

Vállalkozása fellendítéséhez fontos eszköz a marketing. Az éttermbe járól 49%-a használja a közösségi média oldalakat új éttermek felfedezésére. Tudja meg hogyan érheti el célközönségét hatékonyan a megfelelő eszköz használatával.

Tudja meg hogyan használja Ken a Tork Xpressnap szalvéta adagoló rendszert vállalkozása fellendítéséhez.

Az egyedi marketing üzenetek és a professzionális design támogatja Önt céljai elérésében. Segít a forgalom fellendítésében és a visszatérő vendégkör kialakításában és megtartásában. Ismerje meg az étterem tulajdonos Ken történetét aki a Tork Xpressnap® szalvéta adagoló rendszert használja vállalkozása fellendítéséhez. A Tork Xpressnap® az egyetlen szalvétaadagoló rendszer amely csökkenti a fogyasztást és egyedi és ingyenes digitális marketing eszközt kínál Önnek.

  • Használja a közösségi média erejét!

    Az ételbárba járól 78%-a követi kedvenc éttermeit a közösségi média oldalakon. Használja digitális marketing eszközünket hogy elkészítse egyedi üzenetét és megjelenítse a közösségi média oldalakon étterme fellendítésére.

  • Tegye személyessé az élményt!

    Az étterembe járók 62%-a szívesebben visszatér az étterembe ha személyes, egyedi élmény érte. Használja digitális eszközünket hogy megossza étterme történetét, közösségi kezdeményezéseit vagy akcióit. Az étterembe járók ezt a bizalom jelének tekintik.

  • Mutassa meg egyediségét!

    Az ételbárba járók 21%-a hajlik rá hogy többet költsön az étteremben ha ínycsiklandó ajánlatok képeit helyezik el az étteremben, legyen az egy új előétel, ital vagy desszert. Csábítsa el vendégeit egyedi marketing üzenetével - kattintson ide és készítse el saját üzentetét néhány perc alatt.

Keresse fel disztribútorát Tork Xpressnap termékekért

Kérjük, adja meg mely viszonteladó partnerünkkel áll kapcsolatban, illetve melyik Xpressnap termék iránt érdeklődik,a további részletekben segítünk.

Ismerkedjen meg termékeinkkel

Kapcsolat

Adja meg az utónevét
Adja meg a vezetéknevét
Adjon meg egy érvényes e-mail címet.
Cégnév
Telefon
Írja be az üzenetet
500  
Töltse ki recaptcha
Legyen szíves, és adja meg elérhetőségeit ezen az űrlapon, hogy kérdéseire e-mailben tudjunk válaszolni. Tekintse meg felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amelyek részletesen ismertetik, hogy miként védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.
Kérjük, erősítse meg, hogy elolvasta a személyes adatokra és a felhasználási feltételekre vonatkozó információkat.

Szeretnénk Önnek személyre szabott ajánlatokat és Tork híreket küldeni. Adatai megadásával beleegyezik, hogy emailben megkeressük Önt. Kérjük olvassa át jogi nyilatkozatunkat és adatvédelmi szabályzatunkat részletes információért azzal kapcsolatban hogy védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.

Köszönjük levelét, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Bezárás

A kutatásról

*A kutatás 2017 november 17-december 13-ig tartott, a megkérdezettek köre: 8289 fő, 18-60év közötti európai, akik az elmúlt hónapban jártak étteremben. A kutatást a United Minds nevű független cég végezte Cint online kutatási módszerrel.