FactoryWalk_original.jpg

Tork® Workflow™

Helyezze előtérbe a hatékonyságot, hogy elérje kitűzött céljait

Nagyipari környezetek, például gyártóüzemek esetében 10-ből 9 munkavállaló véli úgy, hogy a minőségi eszközök, például törlő és tisztító termékek javítják a hatékonyságot, sőt, a munkavégzés örömétis növelik. A továbbra is géprongyokat használó vállalatok életében azonban továbbra is jelen van a felületen maradó vegyszermaradványok és a kényelmetlen tárolás problémája, ami megzavarhatja az üzem működését, szervezetlenséget sugallhat, és akár a munkavégzési morált is rombolhatja.  
 
Mi örömmel megmutatjuk Önnek, hogy a Tork termékeire váltva miért könnyebb elérni célkitűzéseit, illetve biztonságosabb, hatékonyabban működő szervezetet létrehozni.  A Tork Workflow négy kiemelt területre fókuszál, amelyek a következők:
• Hatékonyság
• Hulladék
• Munkavállalói és ügyfél-elégedettség
• Környezetvédelem, egészségvédelem és munkabiztonság
 
 Eredményes munkakörnyezet biztosítása – a Lean és az 5S elvét szem előtt tartva.
 
Ismerje meg, hogyan javítható: a gyártási folyamat
A Tork Workflow egy ingyenes szolgáltatás, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a helyszínre kiszálló szakértőnk ellenőrizze a karbantartás és az üzem hatékonyságát az Ön létesítményében. A 60 perces megbeszélés során alaposan áttekintik a létesítmény működését, majd munkatársunk az 5S elve alapján javaslatokat ad Önnek arra, miként érje el célkitűzéseit, javítsa a munkavégzés hatékonyságát, illetve csökkentse költségeit. A Workflow-jelentésben ezenkívül az Ön igényeinek leginkább megfelelő Tork termékek kipróbálását biztosító ingyenes tesztidőszak is szerepel.
 
A Tork gyártóüzemben dolgozók jóllétét mérő felmérése, 2018. október.  

Nyomtatás Letöltés