EasyCube_digital cleaning.tif

A jövő irodája – intelligens, tudatos és rugalmas

A jövő irodája – intelligens, tudatos és rugalmas

Új ötletek és megközelítések formálják át az irodahelyiségeket és a munkahelyi környezetet. Annak érdekében, hogy a Tork ne csak a saját ügyfeleinek az igényeit ismerje meg, hanem az ön ügyfeleikét is, elkészítette a Tork Irodai Trend jelentést.


Tork_the flexible office_low_res.jpg

Bemutatjuk a "higintelligens" irodát

A jelentés 8000 világszerte, nagyvárosi irodai környezetben munkát végző dolgozó körében végzett felmérésen és az irodai higiénia területének hat szakértőjével készített mélyinterjúkon alapul.

Folyamatos kutatásaink közül ez utóbbiban is arra törekedtünk, hogy megértsük azt a környezetet, amelyben a Tork működik.  A jelentésben a felmérésünkben azonosított három nagy irányvonalat mutatjuk be: az intelligens higiéniai eszközöket alkalmazó, vagyis „higintelligens” irodát, a tudatos irodát és a rugalmas irodát.


“Az egyterű irodahelyiségektől a tevékenység alapú belső elrendezésig az irodahelyiségek folyamatos fejlődésen mentek és mennek keresztül. A fejlődési út céljának a megértése kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a jövő irodáinak is megoldásokat tudjunk kínálni" - mondta Jenny Logenius, az SCA Global Brand Innovation Menedzsere. 

Előttünk a lehetőség

A munkavállalók egyre tudatosabbak az életvitelükkel kapcsolatosan, átfogó megoldásokat keresnek, beleértve a levegőminőségtől a konditermekig mindent. A tehetségeket magukhoz csábítani akaró vezetőknek manapság fenntartható, higiénikus és szerethető irodai környezetet kell biztosítaniuk.
 
Őszintén hisszük, hogy ezek a trendek nagy lehetőségeket rejtenek az irodaházak üzemeltetőinek és az irodai szolgáltatóknak egyaránt, és reméljük, hogy az elemzésünk megfelelő javaslatokat ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kihasználni a jövő lehetőségeit.
 

Tudta, hogy...?

  • 10-ből 4 ember azt mondja, hogy üres szappan- és papíradagolókkal és nem megfelelően takarított mosdókkal találkozik
  • 56% úgy hiszi, hogy az ő irodája még mindig higiénikusabb, mint a föld más részein dolgozó embereké
  • 65% ért egyet azzal, hogy az iroda kialakítása befolyásolja a munkatársak közötti légkört
 
A teljes cikk elolvasásához kattintson ide (PDF)

The office of tomorrow – intelligent, conscious and flexible

6 experts, 17 city regions, 8,000 office workers