T7

A kevesebb most több

Kevesebb fogyás, kevesebb utántöltés, kevesebb hulladék. A belsőmag nélküli rendszer garantálja a mosdólátogatók elégedettségét.

Cred_Coreless_dispenser.jpg

A Tork büszke arra, hogy időt, pénzt és energiát takarít meg ügyfeleinek

Az új Tork belsőmag nélküli toalettpapír rendszerünkkel kiiktathatjuk a felesleges köröket. A kevesebb most több, mely értéket teremt Önnek. A kevesebb alatt pedig azt értjük, hogy nem kell a csomagolással, a hulladékkal, a dugulásokkal és a gurigákkal vesződni. 100% toalettpapír – se több, se kevesebb.

Cred_Coreless_illustration.jpg

Több papír, maximális elégedettség

Kompakt belsőmag nélküli tekercseink akár ötször annyi ideig tartanak, mint a hagyományos toalettpapír tekercsek. Kevesebb utántöltés szükséges, így időt takarít meg. 

Coreless_image3_500x350.jpg 

Vegye le a személyzet válláról a felesleges terheket, hogy maximálisan a vendégekre koncentrálhassanak – Próbálja ki a Tork belsőmag nélküli toalettpapír rendszert.

Legyen szó akár teljes körű szolgáltatást nyújtó étteremről, nagy egyetemről vagy irodaépületről, a Tork segít abban, hogy személyzete az igazán fontos dolgokra tudjon koncentrálni – azaz a vendégekre. Szakítson a konvenciókkal, és próbálja ki a Tork belsőmag nélküli toalettpapír rendszerünket.
Garantáljuk, hogy kevesebb dolog miatt kell majd aggódnia, és vendégei még elégedettebbek lesznek.

"Vegye le a személyzet válláról a felesleges terheket"

Akár 5-ször nagyobb kapacitás kevesebb utántöltéssel


Nyomtatás Letöltés