Figyeljen oda a részletekre

A nagyipari tisztítás nagy lehetőségeket rejt az apró részletekben

Az Öné lehet a legújabb technológia, egy tökéletes üzemi környezetben. Optimalizálni tudja gyártósorait, és hasznos képességeket adhat át dolgozóinak. Ha azonban a teljes képet nézzük, könnyű megfeledkezni az olyan apró, mégis fontos részletekről, mint a tisztítás és a karbantartás. A folyamatos fejlődés során minden másodperc számít, bárhonnan is vesszük el. Ezért mondjuk, hogy a géprongyok használata elavult szokás. Ideje szakítani a hagyománnyal és a géprongyok használatával. Ideje odafigyelni a részletekre.

Ind LL CC incl Logo 1_500x700.tif

A jó teljesítményhez nélkülözhetetlenek a dolgozók 

Ha a teljesítmény fokozásáról van szó, nem mindig egyszerű feladat az üzemi kezdeményezéseket a gyakorlatba ültetni. Megmutatjuk, hogy válthatja valóra terveit a munkaerő igényeinek teljesítésével, valamint egyszerű és rugalmas törlő- és tisztítótermékek biztosításával, amelyek tartós változást hoznak.


 

TORK SWE 02-16 0168_500x700.tif


A tisztítás = gondoskodás

A karbantartás nem pusztán a berendezésekre való odafigyelést jelenti, hanem a dolgozókról való gondoskodást is. Tanulmány is igazolta már, hogy a karbantartás gyakran okoz baleseteket. Az alapok megfelelő megteremtésével azonban jelentősen javítható az általános munkabiztonság.

 

TORK SWE 1 0229_500x700.tif

Igazolt előnyök a hatékonyság terén

Az európai nagyipari gyártással foglalkozó vállalatok többsége manapság gép- és bérrongyokkal végez tisztítást és karbantartást. Független vizsgálatok igazolják, hogy a Tork exelCLEAN® tisztítókendők jobb teljesítményt nyújtanak a gép- és bérrongyoknál, mivel használatuk egy adott feladat közben kevesebb időt, erőfeszítést és tisztítószert igényel:

Akár 35%-kal csökken az időráfordítás
Akár 41%-kal csökken az elhasznált tisztítószer mennyisége
Akár 31%-kal csökken az erőfeszítés

Nyomtatás Letöltés