euroskills_logo.JPG

Tork higiénia a szakmák olimpiáján

2018/10/12

Több szakmai kategóriában is a Tork biztosította a higiéniát a Hungexpón megrendezett Euroskills versenyen, ahol hatszáz európai fiatal mérte össze tudását. A szeptember 26-28. között megrendezett eseményre 37 szakma képviseletében összesen 28 európai országból érkeztek a 25 év alatti fiatalok. A kétévente meghirdetett megmérettetés célja, hogy bemutassák a szakmákat a pályaválasztás előtt álló fiataloknak, népszerűsítsék a kétkezi munkát, illetve támogassák az országok kiemelkedő fiatal tehetségeinek fejlődését.

A szakmák olimpiájának is nevezett bajnokságra több mint 100 000 érdeklődő látogatott el, hogy a hat nagy szakmai csoportba sorolt ágazat versenyszámait megtekintsék. A Tork idén első ízben jelent meg a rendezvényen, ahol az autó-, nehézgép-, tehergépkocsi szerelés, szakács, pincér, pék, ápolás és gondozás területén higiéniai termékeivel támogatta a versenyt.

„A bajnokságon felvonuló szakmák sok mindenben eltérnek, azonban egy dolog közös: a kétkezi munka szakértelmet és megfelelő eszközöket igényel – ez elengedhetetlen a biztonsághoz és a sikerhez. A Tork higiéniai termékei valamennyi területen maximális higiéniát és teljesítményt biztosítanak, legyen szó ipar, HoReCa vagy egészségügyi ágazatokról. Bízunk benne, hogy termékeink révén hozzájárulhatunk az itt versengő fiatalok jelenlegi és jövőbeni sikereihez” – mondta Tápai Dezső, a Tork magyarországi értékesítési igazgatója.

Információk

A Tork az Essity globális márkája, mely a világ egyik vezető higiéniai egészségügyi termékeket gyártó vállalata. Termékeit közel 150 országban forgalmazza. Az Essity nagy hangsúlyt fektet a fenntartható erdőgazdálkodásra, és előkelő helyet foglal el a Világ Legetikusabb Cégeinek rangsorában. További információ: www.essity.com

Adatvédelem

Jogi nyilatkozat