Nagy teljesítményű kézszárítók

Nagy teljesítményű kézszárítók

Kézszárítókat szeretne vásárolni a mosdóhelyiségekbe?

Ilyeneket nem árusítunk, azonban jól tudjuk, mi válik be az ügyfeleinknél. Minden mosdó másra való. Van, ahol a higiénia az első, míg máshol az érték, a kényelem vagy a megjelenés. És mivel a készülékek rendszerint több évre szóló befektetések, fontos, hogy valóban megfeleljenek az Ön igényeinek.

Ügyfeleink például az alábbi dolgokat érzik fontosnak a kézszárítókkal kapcsolatban:

Time efficient.png  Mennyire időtakarékos?
A géppel történő kézszárítás eltarthat egy darabig, ráadásul egyszerre csak egy személy tudja használni. Megengedheti magának a hosszú sorokat csúcsidőben? A mosdót használóknak gyorsan be, illetve ki kell tudniuk jutni. A kézszárítók használati ideje fejenként 10-45 másodperc, csúcsidőszakban pedig több is kellhet belőlük, hogy ne legyenek hosszú sorok, és a látogatók ne a nadrágjukba töröljék a kezüket.
 
Bár a papírtörlőket folyamatosan után kell tölteni, de egy törlőt egy pillanat alatt kézbe lehet venni, és utána szabad a terep a következő látogató számára. Problémát jelentenek a forgalmas időszakok a mosdóhelyiségekben?
 
Serving multiple needs.png  Többféle igénynek is megfelel?
A kézszárítók kizárólag felnőttek kézszárítására alkalmasak – ez esetben hogyan oldja meg a többi mosdóhasználó kézszárítási igényeit? A mosdónak minden igényt ki kell elégítenie. A nagy teljesítményű kézszárítók kiválóan alkalmasak a kézszárításra, azonban ez az egyetlen feladatuk.
 
A papírtörlők ellenben sok minden másra is alkalmasak: arcmosásra, orrfújásra, sminkigazításra – és gyerekek is használhatják őket. A mosdó látogatói igényelnek mást is a kézszárításon kívül?
 
Comfortable environment.png  Kényelmes környezetet teremtenek?
A kézszárítók rendszerint zajosak, és nem használhatók együtt a többi mosdóbeli kiegészítővel – biztosan gond nélkül illeszkednek majd a munkahelyi környezetbe? A mosdónak az adott létesítmény hangulatát kell tükröznie. A nagy teljesítményű kézszárítók hangereje akár 90 decibel is lehet. Ez pedig zavarhatja a mosdón kívül tartózkodókat.
 
A papírtörlőket ugyan újra kell tölteni, azonban minden mosdóba kiválóan illenek, és nem zavarják az összhatást. Olyan mosdót szeretne, ahol csend és nyugalom honol?
 
The full picture.png  Mi a teljes kép?
A kézszárítókat alacsony fenntartási költséggel hirdetik, de ebbe nem számolják bele a beszerzés, felszerelés és karbantartás díját. Biztosan megfelel Önnek ez az ár/érték arány? Jó, ha tisztában van a tényleges költségekkel, és valódi értéket vásárol a mosdóba. A nagy teljesítményű kézszárítók olcsónak tüntetik fel magukat, mivel alacsony a fenntartási költségük – de ha hozzávesszük ehhez a beszerzés, felszerelés és karbantartás díját, más lesz a képlet, és máris kiszámítható a tényleges költség.
 
A papírtörlőknél sokkal alacsonyabb állandó költségekkel kell számolni, a fenntartási költségek nagysága pedig a felhasználók számának függvénye. Van olyan mosdóhelyisége, ahol a költségek ismerete elengedhetetlen?
 
Cost efficient.png  Költséghatékonyak?
A kézszárítók megtérülési ideje a vártnál hosszabb lehet, ha a forgalmas időszak igényeinek megfelelő darabszámot vásárol belőlük. Ismeri a mosdója látogatottsági adatait? A mosdónak a látogatók számáról függetlenül költséghatékonynak kell lennie. A nagy teljesítményű kézszárítók fenntartási költsége alacsonyabb, a megtérülési idejük azonban hosszú lehet, mivel elegendő mennyiség kell belőlük a forgalmas időszakokra, akkor is, ha a látogatók száma rendszerint alacsony.
 
A papírtörlők esetében Ön a felhasznált mennyiség után fizet. A fenntartási költségek ennél magasabbak is lehetnek, de mindig megfelelnek a látogatók tényleges számának. Van olyan mosdóhelyisége, ahol a költséghatékonyság kulcsfontosságú?
 
Minimal cleaning.png  Minimális tisztítást igényelnek?
A kézszárítók használata során a kórokozók szétszóródhatnak. A személyzet képes elég gyakran takarítani ahhoz, hogy a mosdó tiszta maradjon? A mosdójában Ön tiszta kézszárítási lehetőséget kíván nyújtani a látogatóknak. A nagy teljesítményű kézszárítók látszólag minimális karbantartást igényelnek, de valójában gyakran kell tisztítani őket, mivel a koszos kézről származó szennyeződések belekerülnek a belsejükbe.
 
A papírtörlőket folyamatosan után kell tölteni, az anyaguk azonban mindig friss és higiénikus marad, mivel az elővételükig védett helyen vannak. A fentiek közül melyik fontos az Ön mosdóhelyiségeiben? 
 
Maximum hygiene.png  Maximális higiénia?
A felhasználók ugyanahhoz a felülethez érnek hozzá a szárítón. Lehet így csökkenteni a fertőzés kockázatát? A higiénia sosem sérülhet a mosdókban. A nyílt és közösen használt nagy teljesítményű kézszárítókat a felhasználók gyakran kevésbé tartják higiénikusnak, mivel kapcsolatba kerülhetnek más emberek kórokozóival.
 
A papírtörlőkhöz csak az adott felhasználó ér, így a legmagasabb higiéniai igényű mosdókban is alkalmazhatók. Van olyan mosdóhelyisége, ahol a higiénia különösen fontos?
 
 
 

Bármire is gondol, számíthat ránk abban, hogy minden jobban működjön a mosdóban. Örömmel adunk tanácsot, vagy segítünk felmérni a mosdók állapotát. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tudjon meg még többet a Tork mosdóhigiéniai termékekről

Bővebben

Nyomtatás Letöltés