Megfelelő higiénia = jó üzlet

Hand hygiene.tif

A Tork és a higiénia

Az emberek ma már tudni szeretnék, hogy tiszta és biztonságos helyen tartózkodnak, esznek vagy dolgoznak-e. A vállalatok pedig tudni akarják, hogy mindent megtesznek-e azért, hogy megelőzzék a hiányzások miatt fellépő fennakadás kockázatát. A megfelelő higiénia közös munka eredménye, amelyhez a dolgozóknak és az ügyfeleknek is hozzá kell járulniuk azzal, hogy elsajátítják és alkalmazzák a megfelelő kézmosást. 

Mi örömmel segítünk benne. Összeállítunk egy olyan ideális termékkombinációt, ami megkönnyíti az általános kézhigiénia biztosítását a munkahelyen. Így Ön magabiztosabban fogadhat látogatókat, biztosíthatja az alkalmazottakat a mosdó tisztaságáról, és megelőzheti a keresztfertőzés kialakulását a kritikus fontosságú környezetekben.

A mindennapi higiénia magasabb szintre emelése

Egy tiszta, jól működő mosdóhelyiség jó benyomást kelt a vállalkozásról, és mindenkit biztosít afelől, hogy higiénikus, biztonságos helyen tartózkodik. 

A Tork szappanok, kéztörlők és adagolók úgy biztosítanak hatékony kézmosást, hogy óvják a bőrt, és csökkentik a hulladék mennyiségét, illetve a karbantartás időtartamát. Az óvodákban végzett tesztelések és fókuszcsoportos vizsgálatok eredményei alapján született meg az Ella kézmosó iskolája program. – ennek része például egy gyerekeknek fejlesztett alkalmazás, amely a rendszeres kézmosásra nevel. Az anyagban szereplő adatokat a Járványügyi felügyelet (Västra Götaland, Svédország) ellenőrizte.

Kérdezzen minket, ha segítséget szeretne a hatékonyabb mosdóhasználati szokások kialakításához – így Ön nyugodtan koncentrálhat a saját feladataira.

A szigorú higiéniai előírásoknak való megfelelés

Ha Ön az egészségügy, az élelmiszergyártás vagy a vendéglátás területén dolgozik, munkatársaira jóval szigorúbb kézhigiéniai előírások érvényesek. 
 
Az elfoglalt emberek tudják, mennyire fontos a rendszeres kézmosás, mégis könnyen elfeledkeznek róla. Megfigyeléseink alapján tudjuk, hogyan dolgoznak az emberek a higiéniai előírások által szabályozott környezetekben, így a legfeltűnőbb helyekre szereljük az adagolókat, amelyek praktikus emlékeztetőül szolgálnak a napi feladatok során. 

Minden 2. ember

szeretné, ha a munkaadója jobban odafigyelne a mosdók tisztaságára (Hygiene Matters [Fontos a higiénia], SCA fogyasztói felmérés, 2014)


Nyomtatás Letöltés