Fenntarthatóság

Tork is a part of SCA.jpg

Fenntarthatóság minden cselekedetünkben

Amennyiben fenntartható társadalmat szeretnénk gyermekeinkre hagyni, akkor az innovatív, új gondolkodáson alapuló nagyszabású, fenntartható megoldásokra van szükség.
 
Az Essity elkötelezett amellett, hogy higiéniai és egészségügyi standardokat állítson fel azokon a piacokon, ahol tevékenységét folytatja és hogy hozzájáruljon a fenntartható és újrahasznosítható társadalom megteremtéséhez (hulladékcsökkentés, újrahasználat és újrahasznosítás). Nagyratörő célok elérésén dolgozunk azokon a területeken, melyek egyaránt fontosak az Essity és az érdekelt feleink számára: higiéniai megoldások, emberi és természeti innovációk, az alkalmazottak egészsége és biztonsága, az üzleti etika, a légkör, a rostok használata, a víz és a termelési hulladék.
 
Az Essity innovációi a kiváló anyagoknak, funkcióknak vagy kivitelnek illetve a hatékonyabb folyamatoknak és logisztikának köszönhetően fejlődési lehetőséget kínálnak a felhasználók és a természet számára egyaránt. Az Essity életciklus-értékelések (LCA-k) használatával méri a környezeti hatást az életciklus során, a nyersanyagoktól kezdve a gyártáson, szállításon és használaton át egészen a termék életciklusának végéig. Ez segít nekünk megérteni, hogy miként kell optimalizálni termékeinket és szolgáltatásainkat.
 
Célkitűzésünk, hogy minden rostunkat független - lehetőleg az Erdőgondnoksági Tanács (Forest Stewardship Council, FSC) által kiadott - tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből szerezzük be, így szem előtt tartva az erdőgazdálkodás környezetvédelmi és társadalmi vonatkozásait. Fogyasztóink biztosak lehetnek benne, hogy az Essity termékek rostjai felelős erdőgazdálkodásból származnak.
 
Fenntartható higiéniai és egészségügyi megoldásaink révén emberek millióinak életminőségét javítjuk, és hozzáadott értéket teremtünk a társadalom számára.

Tork Xpressnap®

25%-kal csökkenti a szalvétafogyasztást a hagyományos adagolókhoz képest


Nyomtatás Letöltés