Fenntarthatóság

Tork is a part of SCA.jpg

Fenntarthatóság

Tork: A fenntarthatóság kihasználása

Úgy gondoljuk, hogy a fenntarthatóság semmit sem jelent, ha nem támogatja az adott vállalatot, és nem képez számára plusz értéket. Ezért működünk szorosan együtt partnereinkkel, hogy felmérjük igényeiket, és a vállalkozásukat javító termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk. Így nemcsak a bolygó szolgálatába állítjuk a fenntarthatóságot, hanem a vállalkozások legfontosabb céljait, az alkalmazottakat és az érintetteket is támogatjuk vele.
 
A Tork legfőbb célja az ügyfelek igényeinek feltárása, valamint olyan termékek és szolgáltatások biztosítása számukra, amelyek segítenek legfontosabb feladataik teljesítésében. Ennek és vállalatunk minden tevékenységének szerves része a fenntarthatóság ügye. 

A lényeg a vevői érték megteremtése

A fenntarthatóságot nemcsak környezetvédelmi, hanem emberi és közösségi szempontból is szemléljük. Nemcsak a megfelelőséggel, a fogyasztás csökkentésével és a hatékonysággal törődünk. Arra is figyelünk, ami a legfontosabb: hogy miként tudnánk segíteni az Ön vállalkozását. Akár a dolgozók elégedettsége vagy egy megfoghatóbb alapcél megfogalmazása a cél, a Tork segít elérni őket. Ehhez gyakorlati szempontból, az innováció és a partneri kapcsolatok segítségével fogjuk munkára a fenntarthatóságot. 

A fenntarthatóság mint az innováció középpontja

Azzal kezdjük, hogy megnézzük, mit igényel az ügyfél – így biztosítjuk, hogy a fenntarthatóság is érvényesüljön náluk. Mi pedig továbbalakítjuk ezeket az elképzeléseket: kidolgozzuk őket, valós idejű vizsgálatokat, termékteszteket és fejlesztéseket végzünk rajtuk. Például okos csomagolással és szolgáltatásokkal segítjük a takarítók napi munkavégzését – ide tartozik például a pénz- és energiakímélő Tork Easy Handling™ és a Tork EasyCube™.
 
A Tork új termékeinek fejlesztése során kihagyhatatlan lépés az életciklus-elemzés (LCA). Más szóval mindenért teljes körű felelősséget vállalunk a nyersanyagok beszerzésétől a gyártáson át az ügyfelek által termelt hulladék újrahasznosításáig. Így nem kell aggódnia a környezet biztonsága miatt, ha Tork terméket vásárol.

A partnerség fontos stratégia

Azzal, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink és a fogyasztók tesztelik, biztosak lehetünk benne, hogy a gyakorlatban is működőképesek lesznek. Együttműködünk az ágazat többi szereplőjével, hogy fenntartsuk a körforgást például a Waste to Resource (Hulladékból alapanyag) elnevezésű programunkban. Meghallgatjuk a kutatók és szakemberek véleményét, hogy bővítsük a saját és mások ismereteit a fenntarthatósággal és a bevált higiéniai gyakorlatokkal kapcsolatban (erre jó példa az Észak-Amerikában működő Tork Green Hygiene Council).
 
Emellett ügyelünk arra, hogy termékeink megfeleljenek a legszigorúbb fenntarthatósági irányelveknek – ennek érdekében pedig a legmegbízhatóbb független ökocímkéző szervezetekkel működünk együtt. Globális márkaként büszkék vagyunk rá, hogy kínálatunk minden szegmensében szerepelnek fenntarthatóként tanúsított termékek, így vásárlóink könnyen választhatnak környezetvédelmi szempontból megbízható, biztonságos, mégis minőségi termékeket.

Felelősségteljes hozzáállás az ellátási lánc minden állomásán…

Az SCA jelenti a fenntarthatóság terén végzett munkánk alapját, mivel vezető szerepet tölt be a fenntartható erdőgazdálkodás, papírgyártás, beszerzés és logisztika terén. Stratégiájának egy fenntartható üzleti modell az alapja, amelyben az emberek és a természet számára fontos értékteremtés párhuzamban áll a növekedéssel és a jövedelmezőséggel. Ezt a fenntartható hozzáállást számtalan díjjal és besorolással ismerték el.
 
Az SCA, a fenntartható erdőgazdálkodást végző, piacvezető vállalat részeként teljes felelősséget vállalunk az ellátási lánc minden eleméért, azaz a szállítóinkért is. Az SCA megalapozott, ellenőrzött globális nyersanyag-beszerzési politikát követ, amely a Torknál is érvényben van. A Tork termékeiben kizárólag felelősségteljes forrásból származó, fenntartható rostanyagok találhatók.  

…sőt azon is túl

A Tork így még több innovációra képes, és még átláthatóbban folytathatja a munkáját, amelyhez aktívan keresi a partnereket és az együttműködés lehetőségét. Nemcsak a beszerzés hatékonyságára ügyelünk, hanem a teljes értékesítési láncon rajta tartjuk a szemünket; nemcsak a saját energiafelhasználásunk csökkentéséért teszünk, hanem az ügyfeleinkéért is; és úgy ügyelünk partnereink alkalmazottaira, mintha nálunk dolgoznának.
 

Ez a fenntarthatóság kihasználása.

Tork Xpressnap®

25%-kal csökkenti a szalvétafogyasztást a hagyományos adagolókhoz képest


Nyomtatás Letöltés